Ulusal Kısa 2

Ulusal Kısa 2

Tarihler: 24 Ekim 2024 Perşembe ~ 24 Ekim 2024 Perşembe 21:00

Yer: AKM Yeşilçam Sineması

Ücret: Genel Satış 75,00 ₺

Nereden Alınır: https://mobilet.com/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cad. Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2024 ~ Eki 24, 2024

TUTSAK
HYPNOTIC

İnsan tekerleği icat ettiğinde bundan zevk aldı. Dijital çağ başka keşifleri de getirdi ve bu zevki artırdı. Zamanla, insan ve yaratımları arasında hipnotik bir bağ oluştu. Birçokları hayatlarını bu büyünün etkisinde yaşadı, ta ki sonunda uyanıp neleri kaçırdığını fark edene kadar - gelincik tarlasındaki bir çocuğun saf neşesi, kısrak üzerinde, saçları rüzgarda savrulan bir delikanlının coşkusu. Sonbahar yaprakları ve düşen kar taneleri çocuksu bir güzelliğe sahipti ve o tüm bunları kaçırmıştı.

DÜNYADA ÖYLE ŞEYLER OLMUYOR
SUCH THINGS DON’T HAPPEN IN THIS WORLD

Zamanında Ankara’da iyi bir işi ve hayatı olduğundan 'bahsedilen' Recep, yaşadığı ruhsal sıkıntılar nedeniyle büyüdüğü köye dönmek zorunda kalır. Recep, köy yerinde tuhaf, delice davranışlar sergilerken babası ondan utanmakta ve oğluna karşı duyduğu öfkenin yanında gizli bir korku da beslemektedir. Bir gece oğlu tarafından öldürüldüğünü gördüğü bir kabustan uyanan baba, kalkıp pencereden dışarıya baktığı sırada bütün korkularının boşa çıktığını en acı şekilde görür.

CERRAHI ARARKEN
SEARCHING FOR A SURGEON

Boşuna uğraşma, ilk yardım işlemez benim ruhuma... Hep kanadı, hep kanayacak. Ne ameliyat ne de yara bandı, asla kapatamayacak. Hasta değilim ben, yaralıyım. İşlediği cinayetlere rağmen hala bir ruhunun olup olmadığını anlamak için kendini vuran genç ve azılı bir suçlu, polis tarafından ameliyat edilebilmesi için en yakın kasabaya getirilir. Fakat bir gece vakti, bu kurak ve ıssız kasabada çıktıkları cerrah arayışı onları giderek deliliğin ve kaosun sınırlarına sürükleyecektir.

ZARAFET VE ŞİDDET ARASINDA
BETWEEN DELICATE AND VIOLENT

Zarafet ve Şiddet Arasında', elleri, anıları hem saklayan hem de aktarabilen bellek mekanları olarak gören bir deneysel belgesel. Performatif aile albümlerine giremeyen anıların izini, eller ve yarattıkları üzerinden sürmeyi, onları bir hafıza haritasi gibi okumayı hayal ediyor. Video, hayalgücü ve yaratım aracılığıyla sanatçının kişisel geçmişiyle bağlantı kurarken, ev içi şiddet ve kalıtımsal travma gibi daha büyük insan hikayelerine de açılıyor.

REHBER
THE CONTACT

Ali yıllar önce terk ettiği kasabasına oğlu İsa'nın ölümü üzerine geri döner ve döndüğünde hiç tanımadığı oğlundan geriye kalan eşyalarla yüzleşir. Bir cüzdan, bir fotoğraf ve oğlunun cep telefonu. Ali, oğlunun cep telefonu rehberinde kayıtlı olan insanlarla konuşarak onu tanımaya çalışır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT