Uluslararası Kısa 2

Uluslararası Kısa 2

Tarihler: 21 Ekim 2024 Pazartesi ~ 21 Ekim 2024 Pazartesi 15:30

Yer: AKM Yeşilçam Sineması

Ücret: Genel Satış 75,00 ₺

Nereden Alınır: https://mobilet.com/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cad. Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2024 ~ Eki 21, 2024

NOT RELATED AT ALL
HİÇ ALAKASI YOK

Bir anne, kızıyla birlikte yaşadığı şehrin varlıklı banliyölerinden birinde, lüks evlere baka baka araba sürerken, yanlışlıkla bir malikanenin ön bahçesindeki güzel çiçeklerin arasına dalar ve arabayı toz toprak içinde bırakır. Kızı, annesi eve ve sahibine duyduğu içgüdüsel hayranlıkla ikisini de geri dönüşü olmayan bir noktaya sürüklemeden önce bir çıkış yolu bulmaya uğraşır.

THE EGGREGORES THEORY EGGREGORES’İN TEORİSİ

“O” zamana dair pek bir şey hatırlamamaktadır. Tıpkı çok fazla ışığa maruz kalmış bir tablonun renkleri gibi, her şey solmuş gitmiştir. Onu rahatsız eden tek şey bu müziktir. Sürekli karşısına çıkıp durmaktadır. Ne anlama geldiğini unuttuğunu düşünür. Kesin olarak bildiği tek şey, onu aklından bir türlü çıkaramadığıdır.

LUNGE
HAMLE

Dünya eskrim şampiyonasında yer alan İranlı bir eskrimci için bir problem vardır. İran takımı bir sonraki maçını oynamasına izin vermemektedir zira kaybederse İsrail takımıyla karşılaşacaktır ve İran takımının İsraillilerle yarışmasına izin verilmeyecektir. O ise takımın bu kararına karşı çıkar. Maçı kazanacağından emindir.

THREE KEENINGS
ÜÇ AĞIT

Ian, kendini profesyonel bir yas tutucunun sıra dışı rolünde bulan, mücadele içinde yaşayan bir aktördür. Kuzey İrlanda kırsalında dolaşırken, yerel cenaze törenlerinin mizah ve yürek burkan acı arasında, alışık olduğu kayıtsızlık maskesi düşmeye başlar.

PUNTER
BAHİSÇİ

Zararsız görünen bir at yarışı bahsi, babasının doğum günü için hazırladığı sürprizi tehlikeye atınca, genç Brett kendisini Johannesburg kumar dünyasının göbeğinde bulur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT