

15.Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı
Tarihler: 12 Ekim 2017 Perşembe ~ 15 Ekim 2017 Pazar
Yer: CNR Expo
Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul
Telefon: 0212 465 74 74
Faks: 0212 465 74 76
E Posta: info@cnrexpo.com
Yorumlar:
Franchise ve Markalı Bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturan Bayim Olur musun Fuarı 12-15 Ekim 2017 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezinde kapılarını açıyor. Bu yıl 15. kez düzenlenecek olan fuarda, 5-6-7. Hol’lerde 300’e yakın yerli ve yabancı marka yer alacak. Gıdadan mobilyaya, emlaktan giyime birçok farklı sektörün franchise faaliyetlerinin tanıtılacağı fuarı bu yıl 38 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Fuar, ticaretin kapılarını açarken eğlenceli aktiviteler ve yeni ürün lansmanları ile de fark yaratacak. Ziyaretçiler, çeşitli dans gösterilerinin yanı sıra meyve sepetleri hazırlayarak farklı bir tecrübe edinmiş olacak. Fuarın ilk gününde, 1 ton çiğ köfteden 3 metre uzunluğunda, 1 metre genişliğinde dünyanın ilk çiğ köfte köprüsü sergilenecek.. 4 gün boyunca barista yarışmasının da gerçekleşeceği fuarda, kahveseverler görsel bir şölen de yaşayabilecek.
15.Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı /Firma Etkinlikler
Evreka Tea House / 13 Ekim Cuma günü Evreka Tea House standında firmanın gıda mühendisi çay uzmanı tarafından dünya çayları üzerine tadım etkinliği yapılacaktır.
Kebo Diyet Düşmanı / 14-15 Ekim de Nuri ALÇO standa da bulunacak. Hakan HATİPOĞLU katılacak.
Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi / 14 Ekim Cumartesi günü Tiyatro ve Sinema Sanatçı ÜMİT ERDİM tüm gün boyunca standa olacaktır.
Girişim Hareketi / Fuar süresince her gün, 14:00 -15:00 saatleri arasında Girişim Semineri 15:00-16:00 arasında Girişim Sohbeti, 16:00-17:00 arasında ise Fikir Sunuşları gerçekleştirilecektir.
JCI İstanbul’un düzenleyeceği JCI İstanbul Enine Boyuna Franchising 3/Yeni franchise girişimler semineri Gökhan Tunalıgil Moderatörlüğünde; Yomumu Frozen Yogurt -Özcan İçli, Aktaşlar Lezzet Grubu-Tamer Aktaş,3D Mini Selfie-Yiğit Yüceer, Burger Sound-Emir Çil ve Mapaktif Coğrafi Bilgi Sistemleri-Hakan Bağcı’nın konuşmacı olarak katılımıyla 15 Ekim 13.00-14.00 saatleri arasında fuar alanında gerçekleşecektir.
FM Kahve/ Fuarda 4 gün boyunca Barista akademi yarışması ve workshoplar gerçekleştirilecek.
15. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı açılış töreni 12 Ekim saat 11.00 de yapılacak. CNR Fuar Merkezi 7’nci salonda Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Sn. Egemen Bağış’ın teşrifleriyle gerçekleşecek.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
