Ayvalık Uluslararası Film Festivali 17 Eylül'de Başlıyor

Ayvalık Uluslararası Film Festivali 17 Eylül'de Başlıyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Ayvalık Uluslararası Film Festivali 17 Eylül'de Başlıyor

Festival kapsamında Türkiye ve dünyadan yılın merak uyandıran filmleri, Ayvalık’ın tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan mekânlarda sinemaseverlerle buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 11, 2024

Paribu, Ayvalık Uluslararası Film Festivali ile geçen yıl başlattığı iş birliğini bu yıl da sürdürüyor. Seyir Derneği tarafından Ayvalık Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Ayvalık Uluslararası Film Festivali 17-22 Eylül tarihleri arasında üçüncü kez düzenlenecek. Festival, bu yıl da Ayvalık’ın tarihi ve mimari dokusunu yansıtan mekânlarda gerçekleşecek.

Kurulduğu ilk günden beri kültür sanatı destekleyen Paribu, Ayvalık Uluslararası Film Festivali’nin destekçilerinden biri oldu. Ayvalık Uluslararası Film Festivali, 2022 yılında kurulan Seyir Derneği tarafından düzenleniyor. Festival kapsamında Türkiye ve dünyadan yılın merak uyandıran filmleri, Ayvalık’ın tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan mekânlarda sinemaseverlerle buluşuyor. Festival, film gösterimlerinin yanı sıra; düzenlenen söyleşiler ve paneller, Genç Sinema Programı ve Seyir Çocuk Günü ile her yaştan izleyiciyi bir araya getirmeyi hedefliyor.

Festival biletleri 7 Eylül’de satışa çıkacak
17 Eylül’de Ayvalık Belediyesi Büyük Park Amfitiyatro’da düzenlenecek açılış gecesiyle başlayacak festivalde gösterimler bu yıl Ayvalık Belediyesi Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi, Fabrika Ayvalık, İsmet İnönü Kültür Merkezi, ASKEV Sera ve Kırlangıç Ayvalık’ta gerçekleşecek. Festival biletlerini 7 Eylül itibarıyla Biletix üzerinden ve Ayvalık’taki Küçük Han’da açılacak gişeden satın alabilirsiniz. Festival programını incelemek ve detaylı bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT