Kök Projekt’in SALT iş birliğiyle geçen Nisan ayında başlattığı Şehrin Gıdası konuşma programı, İstanbul’un son 30 yılda aldığı iç ve dış göçlerin yemek ve mutfak kültürüne etkilerini irdelemeye devam ediyor. Programın SALT Galata’daki üçüncü buluşması İstanbul’daki Hint restoranı Musafir’in sahibi İmran Rana’nın katılımıyla gerçekleştirilecek.
2004’ten bu yana kentteki Hint mutfağının temsilcilerinden olan Rana, kendi hikâyesi ve tecrübelerini aktaracağı söyleşinin ardından Hindistan’dan gelen malzemeleri de kullanarak bir yemek hazırlayacak. Tarifin detaylarını katılımcılarla paylaşırken, Hint kültüründeki baharat kullanımı ile körinin hazırlanma sürecine dair bilgi verecek.
Herkesin katılımına açık olan programın dili Türkçe’dir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.