%100 Müzik Sunar: No Clear Mind, El

Tarihler: 13 Eylül 2024 Cuma ~ 13 Eylül 2024 Cuma 13 Eylül 2024 20:30

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cihannüma Mah. Has Fırın Cad. Akmaz Çeşme Sok. No:26 (BKM Karşı Sokağı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (546) 566 99 46

Web: http://www.ifperformance.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2024 ~ Eyl 13, 2024

Kalıplara sığamayan deneysel indie müzik grubu “No Clear Mind” ve post-rock, elektronica tarzı ve akıldan çıkmayan sinematik melodileriyle “Electric Litany” 13 Eylül akşamı %100 Müzik katkılarıyla IF Performance Hall sahnesinde unutulmaz bir konser verecek.

Nihilist, bilinç akışına yol açan tınılarıyla ünlenen ve ülkemizde de fanatik bir takipçi kitlesine sahip olan, daha önceki konserlerinin biletleri günler önce tükenen No Clear Mind, huzur verici melodileri ve özellikle 'Dream is Destiny' şarkılarıyla popüler.

Electric Litany ise, müzik sahnesine 2010 yılında ilk albümleri "How to Be a Child and Win the War" ile giriş yaptı. Bu albüm büyük beğeni topladı ve kısa bir süre sonra Interpol'ün de destek verdiği bir Avrupa turnesine çıktı. Grubun “Enduring Days You Will Overcome” isimli albümünde Pink Floyd, The Beatles gibi isimlerin ses mühendisliğini yapmış olan efsane isim Alan Parsons co-producer olarak yer aldı. Ayrıca Electric Litany, 2020 yılında Demeter Interna

Etkinlik Kuralları:

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

- Kapı açılış saati 19.30- Etkinlik başlangıç: 20.30- Dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Katılımcıların etkinlik girişinde kimlik ibraz etmesi zorunludur.- Konser alanına girecek herkes bilete tabidir- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü kayıt araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ve Selfie ve GoPro çubukları alınmayacaktır.- Konser bileti alanlar organizatör ve güvenlik ekibinin belirleyeceği üst ve çanta aranması dahil her türlü güvenlik önlemini kabul etmiş sayılır. Bu önlemlere uymak istemeyen katılımcıların, alana giriş haklarının iptal edileceği gibi bilet iadeleri de yapılmayacaktır. Katılımcıların yaşını doğrulamak amacıyla organizatör kimlik ibrazı isteyebilecektir.- Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Konser süresince biletinizi saklayınız.- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT