Enlighted 7 - Kombine

Tarihler: 20 Eylül 2024 Cuma ~ 20 Eylül 2024 Cuma 20 Eylül 2024 11:00

Yer: Sacred House

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Enlighted 7 Ürgüp Nevşehir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2024 ~ Eyl 20, 2024

MİTOLOJİK KARAKTERİNİ SEÇ VE DÜNYAMIZA KATIL

Sacred House’da kalan misafirler Yunan mitolojisinin büyüsüyle büyülenirken, Alden Hotel’de kalanlar İskandinav mitolojisinin harikalarını deneyimleyecekler. Misafirlerimiz, odalarını seçerken istedikleri tanrı ya da tanrıça karakterini seçme ayrıcalığına sahip olacaklar. Bir karakter seçildiğinde, başka bir misafir tarafından tekrar seçilemez.

Örneğin, Zeus ve Hera seçildiğinde, diğer misafirler bu karakterleri seçemez. Bu açılış etkinliğine katılanlar, seçtikleri karakteri gelecekteki etkinliklerde de koruma ayrıcalığına ve birçok diğer özel avantaja sahip olacaklar.

Detaylı bilgi ve tüm detaylar için:  https://enlighted7.com/tr/ / https://enlighted7.com/

DJ'LER VE GÖSTERİLER23 dünya çapında ünlü DJ ve performans sanatçısıyla size benzersiz deneyimler sunmayı amaçlıyoruz. Bu etkinlik sadece müzikle sınırlı değil; se

Etkinlik Kuralları:

Yaş Sınırı: Etkinlik, yalnızca 21 yaş ve üzeri katılımcılar içindir.

Yasaklı Eşyalar: Etkinlik alanına yiyecek, içecek, kesici, delici, patlayıcı ve yanıcı maddeler sokmak kesinlikle yasaktır.

Fotoğraf ve Video Çekimi: Etkinlik katılımcıları, etkinlik alanında fotoğraf ve video çekimi yapılacağını kabul eder.

Profesyonel Çekim Yasağı: Yazılı izin ve etkinlik personeli kimliği bulunmayan kişiler, profesyonel görüntü kayıt cihazlarını alana sokamaz ve çekim yapamaz.

Gizlilik ve Kişisel Alan: Profesyonel olmayan cihazlarla sahne gösterisi yapan performans sanatçıları ya da misafirlerin özel hayatını ihlal edecek çekimler yapmak yasaktır. Bu tür davranışlar uyarı sonrası devam ederse, ilgili kişi etkinlik alanından çıkarılacak ve bilet iadesi yapılmayacaktır.

Dress Code ve Eşitlik: Kadın-erkek eşitliğine özen gösterilmekte olup, dress code uygunluğu kontrol edilecektir. Uygun olmayan kıyafetler giymiş kişiler, etkinlik alanında satış yapılan standlara yönlendirilerek uygun kostüm almaları istenecektir. Bu gerekliliği yerine getirmeyen kişiler etkinliğe alınmayacaktır.

Kapı Girişinde Tavır ve Davranış: Kapıda sergilenen saygısız tavır ve üslup nedeniyle, etkinliğe giriş reddedilebilir. Bu karar kesindir.

Bilet Koşulları: Satın alınan biletlerle tüm misafirler, etkinlik kurallarını kabul etmiş sayılır ve kural ihlali durumunda bilet iadesi veya değişikliği yapılmamaktadır.

Bilet İade ve Değişiklik: Satın alınan biletler iade edilemez, tarih değişikliği yapılamaz ve iptal edilemez.

Görüntü Kullanımı: Etkinliğe katılan herkes, fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım amaçlı kullanılabileceğini kabul eder. Organizasyon, bu görüntüleri herhangi bir sosyal medya veya tanıtım platformunda kullanma hakkına sahiptir.

Enlighted7 Festivali Dress Code Kuralları ve Açıklamaları

Değerli Misafirlerimiz,

Enlighted7: Gods & Goddesses Kostüm Festivali’mizin iki günlük etkinliğinde, dress code kurallarına uymanız büyük önem taşımaktadır. Kapıda kostüm kurallarına uymayan hiç kimse partiye kabul edilmeyecektir. Bu nedenle, lütfen aşağıdaki kuralları dikkatlice inceleyiniz. Herhangi bir sorunuz veya danışmak istediğiniz bir konu olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Gün - Tanrı ve Tanrıça Konsepti

Konsept: Tanrı ve Tanrıça

Kostüm: Sacred House otelimizde konaklayan misafirlerimize, bilet alırken seçmiş oldukları tanrı ve tanrıça karakterine uygun olarak el yapımı özel tasarım bir kimono hediye edilecektir. Bu kimonolar, toprak tonlarında müslin kumaştan yapılmış olup, sırt kısmında seçilen karakterin figürü ressamlarımız tarafından el boyaması ile işlenmiştir. Tüm misafirlerimiz kendi kostümlerinden kendileri sorumludur. Kostüm stand alanlarımızdan aşağıda belirtilen saatlerde kendilerine uygun kostüm satın alabilirler.

Kostüm Tamamlama: Misafirlerimiz, bu hediye kimono ile uyumlu bir kombin yaparak partimize katılabilirler. Alternatif olarak, dress code’a uygun kendi tasarladıkları başka bir kombinle de partiye katılabilirler. Hediye edilen bu kimono, günlük hayatınızda kullanabileceğiniz ve sizde bir hatıra olarak kalacak özel bir parçadır.

Gün - Black and White Konsepti

Konsept: Siyah ve Beyaz

Kostüm: İkinci gün, festivalin yapıldığı mekana uygun olarak, kendinizi en iyi ve güzel hissedeceğiniz siyah veya beyaz renkte ya da siyah-beyaz tonlarında bir kombinle katılım sağlamanızı rica ederiz.

Kostüm Satın Alma Standları

1. Gün: Misafirlerimiz için, festivalin konseptine uygun kostüm ve aksesuar satın alabileceğiniz standlar, öğle 12:00’den akşam 18:30’a kadar ana bahçede, ardından iç terasta açık olacaktır.

2. Gün: Standlar, yine öğle 12:00 ile 18:00 arasında satışa devam edecektir.

Dress code kurallarına uymanız, festivalin büyülü atmosferini yaşamanıza katkıda bulunacaktır. Bu unutulmaz deneyimde sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!

Bilet İptal Koşulları

Kostüm, Karakter ve Konaklama Bilgileri: Katılımcıların, bilet alırken karakter seçimlerini ve kostümlerini kendilerinin mi sağlayacağını ya da stantlarımızdan satın alacaklarını tarafımıza iletmeleri gerekmektedir. Bu bilgilerin zamanında iletilmemesi durumunda, katılımcıların biletleri iptal edilebilir ve etkinliğe katılamayabilirler.

Dress Code Uyumu: Etkinliğimizde belirlenen dress code kurallarına uymayan katılımcılar, etkinlik alanındaki kostüm standlarından uygun kostümler satın alabileceklerdir. Ancak, dress code'a uygun bir kostüm temin etmeyen katılımcılar etkinliğe alınmayacaktır ve bu durumda biletleri iptal edilecektir.

Kapı Girişinde Tavır ve Davranış: Kapıda sergilenen saygısız tavır ve üslup nedeniyle, etkinliğe giriş reddedilebilir. Bu karar kesindir. Alınan bilet iadesi yapılır ve biletleri iptal edilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT