Ghostly Kisses

Ghostly Kisses

Tarihler: 03 Ekim 2024 Perşembe ~ 03 Ekim 2024 Perşembe 21:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Ön Satış 1 / Early Bird 1 - ₺555,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2024 ~ Eki 3, 2024

Ghostly Kisses, tüm çekiciliğiyle 3 Ekim 2024'te Zorlu PSM'ye geliyor!

Fransız-Kanadalı Margaux Sauvé ve Louis-Étienne Santais'den oluşan Ghostly Kisses, yurtdışında kült bir dinleyici kitlesi oluşturarak uluslararası bir sansasyon haline geldi. İlk albümleri Heaven, Wait'in başarısı ve Ry X, Men I Trust, Lord Huron ve Pomme'u destekledikleri turnelerin ardından grup, hayranlarına en kişisel düşüncelerini paylaşabilecekleri anonim bir yer sunan 'Box of Secrets' girişimini başlattı. Keşfettikleri şey küresel, post-pandemik, postmodern bir acı çağıydı - dünyanın her yerinde hissedilen yoğun ve garip bir yalnızlık. Sauvé ve partneri Santais bu mesajları sentezleyerek, iç monologumuzu gün yüzüne çıkaran, dans pistine düşen gözyaşlarının en karanlık elektronik köşelerde mistik bir bağlantı bulmasını sağlayan büyüleyici Darkroom albümünü ortaya çıkardı.

İkilinin yazım tarzı, kendilerini uzakta hisseden insanlar arasında köprü kurma yeteneklerini yansıtıyor. Geleneksel olarak, Sauvé ve Santais'in her biri farklı bir odaya yerleşir, parçacıkları e-posta yoluyla paylaşır ve yalnızca fikirlere son şeklini vermek için bir araya gelirdi. Darkroom'un manyetik çalışmasının her parçası kendi dünyasını oluşturuyor; Sauvé'nin vokalleri yörüngelerini birleştiren parlak bir yay, hayranların paylaştığı anlar ve temalar yankı buluyor; Ghostly Kisses evreninin tamamı yalnızlığını ifade ederken bile bir arada. Ghostly Kisses, imkansız gibi göründüğü anlarda bile sevgi ve bağ kurmak için hayranlık uyandıran bir umut sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT