Oldies n Goldies Forever Young Part

Tarihler: 19 Ekim 2024 Cumartesi ~ 19 Ekim 2024 Cumartesi 19 Ekim 2024 21:00

Yer: Urla Sahne

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2024 ~ Eki 19, 2024

Urla’da eğlenceli bir parti. Güzel bir Eylül akşamında, doğanın kalbinde, nezih bir ortamda, keyifli ve eğlenceli bir partiye sen de var mısın? En sevdiğin arkadaşlarınla özgürce eğlenmeye, daima genç kalan hit şarkılar eşliğinde çılgınca dans etmeye hazır mısın? Oldies’n Goldies Forever Young sizleri 19 Ekim Cumartesi akşamı Urla Sahne - İzmir’de eğlenceye davet ediyor.

50 ve 60’lı yılların rockn’roll’ları, caz dans parçaları, 70’lerden Boney M, Gloria Gaynor, Donna Summer, Bee Gees, Village People, 80’lerden Modern Talking, Michael Jackson, Madonna, Bon Jovi, Pet Shop Boys, Falco, Gazebo, Depeche Mode, Alphaville, Bananarama, Blondie, Bob Marley, Wham, The Cure, R.E.M., Kim Wilde, Kylie Minogue, Queen, Eurythmics, 90’lardan Back Street Boys, Britney Spears, Spice Girls, Snap, DeeLite, Mc Hammer, JLo, Salt’n Pepa, Ace of Base, Simply Red, London Beat, Cake, 2000’lerden Beyoncé, Rihanna, Black Eyed Peas, Eminem, Pink, Shakira, Amy Winehouse, 50 Cent, Linkin

Etkinlik Kuralları:

- Etkinlik yabancı müzik içeriklidir.

- 18 yaş sınırı vardır.

- Kapı Açılışı 20:00, etkinlik başlangıcı 21:00'dır.

- Hava koşullarının etkinliğin açık alanda (Guru Teras) yapılmasına uygun olmayacağı durumda etkinlik Guru - Çok amaçlı salonda gerçekleşecektir.

- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için, mekan girişinde erkek / kadın oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmaları önemle rica olunur.

- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.

- Organizasyon şirketi etkinlik bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

- Bistro ve grup rezervasyonlarınızı 0530 627 01 92 nolu telefondan yaptırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT