Portal To Paradise

Tarihler: 11 Ekim 2024 Cuma ~ 11 Ekim 2024 Cuma 11 Ekim 2024 15:00

Yer: Ataköy Marina Açık Hava

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2024 ~ Eki 11, 2024

İstanbul'un En Hard Festivali!

Portal the Paradise Festival

Başka bir boyuta açılan kapıdan içeri aydımlayacak olan katılımcılar 11 Ekim Cuma Günü Istanbul'un en Hard Festivalinde Uluslararası Süper starlar " PATRİCK MASON, SPFDJ, ADIEL" ve çok daha FAZLASIYLA coşku ile dans edecekler. Yeniliklerin ve prodüksiyon dünyasının öncüsü olmaya aday olan ve ülkemiz eğlence endüstrisine yüksek katkılar saglama misyonu ile hareket eden PORTALX organizasyonunun biletleri şimdi satışta!

Istanbul'un en farklı, denize sıfır, bütün ulaşım araçları ile kolaylikla ulaşılabilinilecek olan Ataköy Marina Açık hava etkinlik merkezinde Portalx yılın en hard festivaline imza atmaya hazır!

Etkinlik Kuralları:

- 18 yaş sınırı vardır.- Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir.- Satın alınan biletlerde iade, iptal veya değişim yapılamaz.- Loca, 10 kişiliktir.- Organizatör ve mekan yetkilileri uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek kaydıyla etkinlik mekanına ve backstage alanına almama hakkına sahiptir. Mekana alımlarda kadın-erkek sayısındaki denge, giyim ve uygunluğa özen gösterilmektedir. Mekanın girişinde bu sebeplerden herhangi birisi ile giriş yapılamayabilir. Ücret iade bildirimleri ilk iş günü gerçekleştirilir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Yazılı izin olmadığı takdirde mekana profesyonel görüntü kayıt cihazları sokmak ve çekim yapmak yasaktır.- Katılımcı, etkinlikte yapılan genel görüntü, kayıt ve canlı yayın çalışmaları dahilinde kendi görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve ilgili organizatörün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- Etkinlik alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Etkinliğe katılan her birey özel kurallarda yer alan tüm maddeleri okumuş, anlamış ve organizasyon tarafından konulan her türlü kurala uymayı, aksi takdirde mekandan çıkarılmayı kabul etmiş sayılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT