The Blaze

Tarihler: 29 Ekim 2024 Salı ~ 29 Ekim 2024 Salı 29 Ekim 2024 18:00

Yer: Ankara CerModern

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2024 ~ Eki 29, 2024

29 Ekim’de elektronik müziğin en çarpıcı ve etkileyici ikililerinden The Blaze, Linda Agency sunumuyla Ankara CerModern’de müzikseverlerle buluşuyor…

Müzik ve sanatın içiçe geçtiği bu eşsiz ve derinlemesine deneyime canlı olarak şahit olmaya hazır mısınız?

Fransız prodüktör ve yönetmen kuzenler Guillaume ve Jonathan Alric’den oluşan The Blaze, dinleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunuyor!

Çarpıcı vokallerle süslü mistik müzikleriyle hislerinizi harekete geçiren Fransız elektro ikilisi THE BLAZE, DJ setleri ile Ankara’yı dans ettirmeye ve kalplere dokunmaya geliyor! 

Bu yıl yayınladıkları ikinci albümleri ‘Jungle’ın başarısını turne ile süsleyen The Blaze, 29 Ekim 2024 tarihinde CerModern’de sahne alacak.

Bu eşsiz gecede Blaze’in yanısıra ritimleriyle hayran bırakan Alman DJ - Prodüktör Patrick Krause de sahne alıyor. 2021 yılında Bicep’in “Drift” parçasına yaptığı düzenlemenin Solomun tarafından Exit Festival’da çal

Etkinlik Kuralları:

- Etkinlik 18 yaş ve üzeri katılımcılar içindir. 

- Etkinlik alanına güvenlik nedeniyle açık sigara paketi alınmayacaktır.

-Etkinlik alanına yiyecek, içecek, kesici, delici veya yanıcı alet sokmak yasaktır.

-Etkinlik katılımcıları etkinlik alanı içerisinde fotoğraf & video çekiminin yapılacağını kabul eder.

-Yazılı izin olmadığı takdirde profesyonel görüntü kayıt cihazları sokmak ve çekim yapmak yasaktır.

-Profesyonel olmayan cihazlarla, diğer misafirleri ve performans veren sanatçıları rahatsız edecek ve özel hayatının gizliliğini ihlal edecek çekim yapılmamasına özen gösterilmesi beklenmektedir. Flaşlı çekim yapmak kesinlikle yasaktır.

- Giriş, güvenlik görevlilerinin takdirine bağlıdır. Mekan, uygun olmayan kişilere giriş hakkını reddetme hakkını saklı tutar. Reddedilen kişilere bilet ücreti iade edilecektir.

- Organizatörler, kabul edilen kişileri etkinlik alanından, huzuru bozan veya etkinliğe tehdit oluşturan davranışlarda bulundukları takdirde ücret iadesi yapmadan uzaklaştırma yetkisine sahiptir.

- Avantajlı biletler sınırlı sayıdadır. Avantajlı biletlerin tükenmesinin ardından fiyatlar değişecektir. Organizatör, bilet fiyatlarında her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- Girişte kimlik kontrolü yapılacaktır, bu nedenle kimlik kartlarınızı yanınızda bulundurmanız zorunludur.

- Etkinliğe katılan bilet sahipleri, seyirci olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına izin vermiş sayılır ve organizatörler bu kayıtları herhangi bir ortamda kullanma hakkına sahiptir.

- Organizatör etkinlik programında, mekanında ve tarihinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.-Etkinlik alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.

- Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.

- Etkinliğe katılan her birey özel kurallarda yer alan tüm maddeleri okumuş, anlamış ve organizasyon tarafından konulan her türlü kurala uymayı, aksi takdirde mekandan çıkarılmayı kabul etmiş sayılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT