The Exploited

Tarihler: 11 Kasım 2006 Cumartesi ~ 11 Kasım 2006 Cumartesi - Saat: 19:00

Yer: Yeni Melek Gösteri Merkezi

Ücret: Balkon: 45 YTL - Öğrenci-ayakta: 34 YTL - Tam - ayakta: 39 YTL Kapı: 45 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Yeni Melek

Adres: İstiklal Cad. Gazeteci Erol Dernek Sk. No:13 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 97 00 - Yeni Melek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2006 ~ Kas 11, 2006

Efsane punk grubu ‘The Exploited’ ilk kez İstanbul’da!
11 Kasım Cumartesi 19:00

İkinci kuşak punk-rock dalgasının en önemli temsilcisi ‘The Exploited’, 11 Kasım Cumartesi günü ‘Punk öldü’ diyenlere İstanbul’da cevap vermeye hazırlanıyor. Öfkeli, saldırgan ve protest olarak tanımlanabilen, efsane punk grubu ‘The Exploited’ kurulduğu 1980 yılından beri, dağılmadan varlığını sürdüren ender punk gruplarından biri.

Adaletsizlik, politikacılar, toplumsal bozukluklar, özgürlüklere karşı konulan ambargolar gibi temalar üzerinden yazdıkları şarkıları ve birçok ülkeye girişlerini yasaklatacak derecedeki çılgın konserleri ile ‘The Exploited’, ‘Sex Pistols’dan sonra gelen en büyük punk efsanesi olarak kabul ediliyor. Görüşlerini belirtmek ve yaşam felsefelerini anlatmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyen ‘The Exploited’, cüretkar hareketlerinin çıkış noktası olarak otorite karşıtı olmalarını gösteriyor.

The Exploited’ın İstanbul’da gerçekleştireceği bu ilk konserinin heyecanı, aynı zamanda İstanbul’da punk tarzını en başarılı şekilde yansıtan amatör ve profesyonel grupları da bir araya getiriyor.

“Poster-iti“, “Not Made in China“, “Tampon“ ve “Dead Army Boots“ gibi punk müziğinin İstanbul’daki en başarılı temsilcilerinin dışında punk-ska tarzının en önemli grubu, gerek sahne performansları, gerekse farklı tarzları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Athena da unutulmaz bir performans sergileyecek. Efsane grup The Exploited, sahneyi Athena’dan devralıp unutulmaz bir konser verecek.

Yaşayan punk efsanesinin en önemli temsilcisi The Exploited`dan önce sahne alacak olan Athena, 11 Kasım gecesinde, uzun zamandır beklenen, Punk köklerine doğru uzanan ilk konser repertuarlarından bir performansla izleyenlerin karşısına çıkacak. Athena`nın bu sound`a dönüşü ve gerçek köklerine dönmesi uzun zamandır merakla bekleniyordu. Konser bu anlamda Athena`nın da 2-3 senedir üzerinde çalıştığı köklerine dönüşünün de ilk konseri olma özelliğinde…
The Exploited / www.the-exploited.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT