`Ustalara Saygı` Yıldız Kenter için

Tarihler: 19 Şubat 2007 Pazartesi ~ 19 Şubat 2007 Pazartesi 19 Şubat Pazartesi Saat 19:00

Yer: Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Zeytinoğlu Cad. No: 8 Etiler (Akmerkez’in karşısındaki cadde) Akatlar İstanbul

Telefon: 0.212. 351 93 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2007 ~ Şub 19, 2007
Etkinliklerin yirmi dördüncüsü 19 Şubat Pazartesi akşamı.
“Ustalara Saygı” Yıldız Kenter için

Beşiktaş Belediyesi Kültür Sanat Platformu tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” etkinlikleri 19 Şubat Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek olan Yıldız Kenter gecesiyle sürüyor.

Kültür, sanat, edebiyat ve düşün dünyasındaki usta isimlerin çalıştıkları alanlara damga vuran çeşitli yönleriyle izleyici ile buluştuğu gecelerin yirmi dördüncüsü, saat 19.00’da Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde (Akatlar Kültür Merkezi).

Faruk Şüyün’ün hazırlayıp yönettiği geceye kültür- sanat ve medya dünyasının usta isimleri konuk olarak katılacaklar. Gecede; Can Kıraç, Demet Akbağ, Erdal Özyağcılar, Hakkı Devrim, Haldun Dormen, Hare Sürer, Hasan Anamur, Mehmet Birkiye, Melisa Gürpınar, Mustafa Alabora, Osman Şengezer, Sevgi Sanlı, Suat Özturna ve Talat Sait Halman, Yıldız Kenter ile ilgili anılarını, duygularını, yorumlarını anlatacaklar.

Selen Domaç’ın sunacağı gecede, Yıldız Kenter’in rol aldığı oyun ve filmlerden görüntüler de izlenebilecek. “Ustalara Saygı”da Kent Oyuncuları da ustaları için sürprizler gerçekleştirecek.

“Ustalara Saygı” etkinlikleri, 24 Şubat Cumartesi günü saat 16.30’da Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sineması’nda düzenlenecek Halit Refiğ toplantısıyla sürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT