`Yeni` Türkiye’yi Anlamak

Tarihler: 03 Kasım 2007 Cumartesi ~ 03 Kasım 2007 Cumartesi 3 Kasım Cumarrtesi Saat 10:00

Yer: Osmanlı Bankası Müzesi

Ücret: Ücretsiz (Rezervasyon yaptırmak zorunludur.)

Nereden Alınır: Osmanlı Bankası Müzesi, www.obmuze.com

Adres: Bankalar (Voyvoda) Cad. No:11 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: (0212) 334 22 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2007 ~ Kas 3, 2007
Osmanlı Bankası Müzesi’nde “Yeni” Türkiye’yi Anlamak temalı toplantılar başlıyor.

Osmanlı Bankası Müzesi’nde 6 senedir devam eden Voyvoda Caddesi Toplantıları, “Siyasi İktisat Söyleşileri” kapsamında işlenecek “Yeni” Türkiye’yi Anlamak temalı toplantılarla devam ediyor. Toplantıların temelini, KONDA araştırma şirketinin kurucusu ve Radikal gazetesinin köşe yazarlarından Tarhan Erdem’in yapacağı “Yeni” Türkiye’nin Değişkenleri başlıklı sunum oluşturuyor. Sunum, 3 Kasım Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacak.

Toplantının ilk bölümünde, Tarhan Erdem’in, yaptığı kamuoyu araştırmalarının sonuçlarından oluşan veriler ve istatistiki bilgilerle hazırlanan sunumu yer alacak. Bu bölümün ardından, Prof. Dr. Eser Karakaş’ın moderatörlüğünde, Tarhan Erdem, Prof. Dr. Fuat Keyman ve Dr. Mahfi Eğilmez’in panelist olarak yer alacağı bir tartışma gerçekleştirilecek.

Erdem, son 20 yılın getirdikleri çerçevesinde “Neler, kimler değişti ve değişiyor? Konuştuğumuz tarih mi, günlük hayatımız mı, geleceğimiz mi?” sorularına yanıt ararken, değişmeyenlerin yalnızlığı ve gücü, değişimin dinamikleri ve aktörleri hakkındaki görüşlerini aktaracak. Erdem ayrıca, Türkiye’de küreselleşme ve iklim değişikliğinin yarışı ve savaşı konularına da değinecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT