1.StarDogs İstanbul Uluslararası Pozitif Köpek Eğitim Semineri

Tarihler: 26 Kasım 2006 Pazar ~ 26 Kasım 2006 Pazar 26 Kasım Pazar Saat 10:00

Yer: Kadıköy Anadolu Lisesi Konferans Salonu

Nereden Alınır: www.stardogs.web.tr

Adres: Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0.216.326 65 75

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2006 ~ Kas 26, 2006

1. StarDogs İstanbul Uluslararası Pozitif Köpek Eğitim Semineri, 26 Kasım 2006 Pazar günü, 10:00 - 15:30 saatleri arasında, Kadıköy Anadolu Lisesi Konferans Salonu`nda düzenleniyor. APDT ve PDTE üyesi Profesyonel Pozitif Köpek Eğitmeni Yiannis Arahovitis ve StarDogs Türkiye ekibi, yıllardır geleneksel olarak Yunanistan`da düzenlenmekte olan seminerlere artık Türkiye`de de start veriyor.

Sonraki tarihlerde farklı illerde tekrarlanması ve farklı konulara odaklanılarak İstanbul`da da devam etmesi planlanan bu ilk StarDogs seminerinde, özellikle "pozitif eğitime giriş, yavru köpekler ve köpeklerin vücut dili" üstünde yoğunlaşılacak.

326 kişilik oturma kapasiteli bir salonda gerçekleştirilecek olan bu seminerin, aynı zamanda şimdiye dek Avrupa`da kendi konusunda düzenlenen en geniş katılımlı seminer olması hedefleniyor. Seminer sonunda tüm katılımcılara adlarına düzenlenmiş seminer katılım belgesi verilecek.

1.İstanbul StarDogs Eğitimciler Akademisi kursiyerlerinin sertifika töreninin de gerçekleştirileceği bu seminere, yine Türkiye`de bir ilke imza atarak, veteriner hekimlerin, veterinerlik fakülteleri ve öğrencilerinin, köpek sahiplerinin ve sektörde yer alan kişi ve kurumların birlikte katılımı hedefleniyor.

Seminerle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler www.stardogs.web.tr adresinden siteye ulaşabilir, info@stardogs.web.tr adresinden ileti gönderebilir, ya da 0.216.326 65 75 veya 0.555.683 51 28 no.lu telefonlardan firmanın Türkiye Direktörü Mehveş İpek ile iletişim kurabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT