13. İnsan Kaynakları Zirvesi

Tarihler: 16 Nisan 2008 Çarşamba ~ 17 Nisan 2008 Perşembe 16-17 Nisan 2008

Yer: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Nereden Alınır: www.eventus.com.tr

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: (0212) 310 17 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2008 ~ Nis 17, 2008
Yeteneğin büyülü formülü ve “Sıcak Noktalar” akımı, 13. İnsan Kaynakları Zirvesi’nde...
Accor Services, Garanti Emeklilik, www.kariyer.net ana sponsorluğunda Management Centre Türkiye tarafından bu yıl 13.sü düzenlenecek olan İnsan Kaynakları Zirvesi, 16-17 Nisan tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda.

Kurumlara İnsan Kaynakları Yöneticileri kanalıyla hayat katmak, iş dünyamızı uzmanlarla buluşturmak amacıyla düzenlenen zirvenin ana teması, “Hayat Katan İnsan Kaynakları”.
Türkiye ve Dünya’da, İK alanında isim yapmış konuşmacılar, interaktif oturumlar, sahnede canlı performanslar, iş yaşamından örnek olaylar ve farklı platformlardaki tartışmaların yer alacağı 13. İnsan Kaynakları Zirvesi, Yaşayan en büyük İnsan Kaynakları gurusu Dave Ulrich’in konuşması ile başlayacak..

2007 yılının “The Thinkers 50” listesinde yer alan Dave Ulrich, HR Magazin İngiltere tarafından 2006 ve 2007 yıllarında “İnsan Kaynakları alanında En Etkili Kişileri” arasında seçilmiştir. Ulrich, Fortune 200 Listesi’ndeki şirketlerin yarısından fazlasına danışmanlık hizmeti vermektedir. JTI sponsorluğunda Zirve’ ye katılacak olan Ulrich, yüzlerce makale ve 12 kitaba imza atmıştır. Dave Ulrich, son kitabı Leadership Brand’i, oturumunun ardından katılımcılar için imzalayacak.

Zirvenin önemli bir diğer konuşmacısı ise, Instituto de Empresa İşletme Profesörü ve INSEAD Örgütsel Davranış Bölümü’nde Konuk Profesör Fernando Bartolome. ABD, Avrupa, Latin Amerika ve Asya’da çok uluslu şirketlere Yönetim Geliştirme Danışmanlığı yapan Bartolome, 13. İK Zirvesi’nde kontrolden çıkan yaşamlarımızı toparlamanın kendi elimizde olduğunu anlatacak.

Üçüncü önemli konuşmacımız, dünya çapında otorite kabul edilen, “The Thinkers 50”nin son 3 listesinde yer alan ve 2007 listesindeki 3 kadın düşünürden biri olan Lynda Gratton. London Business School’da İşletme Uygulamaları Profesörü olan Gratton, 10 yılı aşkın bir süreyi şirketlerdeki Sıcak Noktalar’ın nasıl ortaya çıktıklarını ve bu sıradaki organizasyonel niteliklerin neler olduğunu araştırarak geçirmiştir. Gratton, 13. İK Zirvesi’nde, “Sıcak Noktalar”ın oluşumunda liderlerin oynadığı rolü katılımcılarla paylaşacak.

Management Centre Türkiye’nin ülkemizdeki yönetim derinliğini artırma yönündeki hedefine daha da yaklaşacağı 13. İnsan Kaynakları Zirvesi’nde yerinizi ayırtın...


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT