1950–1990 Türk Modern Sanatı Üzerine

Tarihler: 12 Ocak 2008 Cumartesi ~ 12 Ocak 2008 Cumartesi 12 Ocak Cumartesi Saat 14:00-17:00

Yer: Santralİstanbul

Ücret: Ücretsiz

Adres: santralistanbul, E1-306: Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2008 ~ Oca 12, 2008
santralistanbul’da Modern ve Ötesi tartışılmaya devam ediyor

santralistanbul, açılış sergisi olan “Modern ve Ötesi” kapsamında, Ocak ve Şubat aylarında, sanatçı, eleştirmen ve küratörlerin katılımıyla bir dizi panel düzenliyor. İkinci panel “1950–1990 Türk Modern Sanatı Üzerine” başlığıyla 12 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek.

santralistanbul’un açılış sergisi “Modern ve Ötesi” kapsamında, Türkiye’deki modern ve çağdaş sanatın çeşitli yönleriyle değerlendirilip tartışılacağı etkinlikler gerçekleştiriliyor. Paneller, “Modern ve Ötesi”nin sergi konsepti, sergiye katılan sanatçılar ve düzenlemesine ilişkin tartışmalar, kapsamlı bir zemine oturtularak ele alınmasını hedefliyor.

Serginin genel yaklaşımının tartışıldığı ilk panel “Modern ve Ötesi” Sergisi Üzerine 5 Ocak günü Haldun Dostoğlu’nun moderatörlüğünde, sergi küratörleri Fulya Erdemci, Semra Germaner, Orhan Koçak ve Zeynep Rona’nın yanı sıra, Ahu Antmen, Hasan Bülent Kahraman ve Ayla Ödekan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Etkinliğin ikinci ayağı ise, 12 Ocak Cumartesi günü 1950–1990 Türk Modern Sanatı Üzerine başlığıyla düzenleniyor. Serginin küratörlerinden Semra Germaner’in moderatörlüğündeki panele, Ali Artun, Adnan Çoker, İpek Duben, Mehmet Güleryüz ve Zeynep Yasa Yaman konuşmacı olarak katılacaklar. Panel, ilgilenen herkesin katılımına açık.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT