Agah Uğur, başarı sırlarını üniversitelilerle paylaşacak

Tarihler: 16 Mart 2007 Cuma ~ 16 Mart 2007 Cuma 16 Mart Cuma Saat 13:30-16:00

Yer: Hyatt Regency / Balo Salonu

Adres: Hyatt Regency Hotel, Taksim Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2007 ~ Mar 16, 2007

Ernst & Young Kariyerde Vizyon Toplantıları’na devam ediyor
Agah Uğur, başarı sırlarını üniversitelilerle paylaşacak

Ernst&Young tarafından düzenlenen Kariyerde Vizyon Toplantıları’nda üniversite öğrencileri ve önemli iş adamları bir araya geliyor. 16 Mart tarihinde İstanbul’da yapılacak olan ikinci toplantıda çeşitli üniversitelerden öğrenciler, Borusan Holding’in CEO’su Agah Uğur ile bir araya gelecek. Uğur, gençlere başarılı kariyer yolculuğunu anlatacak.

Dünyanın lider denetim ve finansal danışmanlık kuruluşu Ernst & Young, Türkiye’deki üniversiteli gençlerin kariyer planlamalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediği Kariyerde Vizyon Toplantıları’nın ikincisinin konuğu Borusan Holding’in CEO’su Agah Uğur.

16 Mart Cuma günü Hyatt Regency Oteli’nde gerçekleştirilecek toplantıda konuşacak olan Agah Uğur, denetim sektörüyle başlayıp CEO’luğa kadar uzanan başarılı kariyer yolculuğunu anlatacak.

Aile şirketlerinin profesyonellerle beraber sinerji yarattığında çok başarılı olduğunu gösteren en iyi kanıt olan Borusan Holding CEO’ su Agah Uğur, Türkiye’de kariyerine denetim sektöründe başladıktan sonra 1987-89 yıllarında Emlak Bankası Mali İşler Grup Müdürü olarak kariyerine devam etmiştir. 1989 yılında çalışmaya başladığı Borusan Holding’te öncelikle Grup finansmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan ve daha sonra mali planlama, insan kaynakları ve idari koordinasyon konularında da sorumluluğu üstlenen Uğur,1995 yılından beri Borusan Holding’in CEO’su olarak görev yapmaktadır.

Agah Uğur, çeşitli üniversitelerden gelen öğrencilere hitaben yapacağı kapsamlı konuşmasında kendi kariyerinden de örnekler vererek başarıya giden yolda ne tür zorluklarla karşılaşıldığını ve bu zorlukların nasıl aşıldığı konusunda katılımcılara yön gösterecek. Öğrenciler, toplantı sonrasında Ernst & Young Partnerları ile de konuşma fırsatı bulacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT