Arzın Merkezinde Buluşmalar

Tarihler: 20 Ocak 2007 Cumartesi ~ 20 Ocak 2007 Cumartesi 20 Ocak Cumartesi Saat 14:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: Ücretsiz

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - CRR

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2007 ~ Oca 20, 2007

Yunan Sineması’nın en çok konuşulan yönetmenlerinden Costas Ferris, Derviş Zaim ile buluşuyor
"ARZIN MERKEZİNDE BULUŞMALAR" MEETINGS AT THE CENTER OF THE WORLD
20 Ocak 2006

Arzın Merkezinde Buluşmalar, devam ediyor... 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti olması tasarlanan İstanbul’un, dünya entelektüellerinin buluşma noktası olmasını hedefleyen “Arzın Merkezinde Buluşmalar” isimli konferans dizisi, iki ünlü yönetmenin buluşmasıyla devam ediyor : Costas Ferris ve Derviş Zaim

Gazeteci, eleştirmen, söz yazarı, kitap yazarı, piyes ve oyun yazarı, editör, yapımcı, film ve tv yönetmeni, sahne yönetmeni, multimedya yönetmeni, film yönetmenliği öğretmeni, aktör ve hatta kimi zaman şarkıcı sıfatlarını bir arada barındıran Ferris ile sinema yönetmenliği dışında TV yönetmenliği ve yazarlık deneyimine sahip olan Derviş Zaim`in konuk olacağı "Arzın Merkezinde Buluşmalar" 20 Ocak 2007 tarihinde İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin düzenlediği “Arzın Merkezinde Buluşmalar”, 2010 yılı için Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul’u, uluslararası entelektüel çevrelerde bir kültür odağı olarak tanıtmak ve uluslararası önemi olan konularda kendi alanında söz sahibi olan düşünür, aydın ve sanatçıları ülkemizdeki muadilleriyle bir araya getirerek yeni düşünceler ve çözüm yolları üretilmesine katkıda bulunmak amacını taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT