Başarı Beyinde Başlar

Tarihler: 10 Mart 2007 Cumartesi ~ 10 Mart 2007 Cumartesi 10 Mart Cumartesi Saat 15:00-17:30

Yer: Ekav Vakfı Sanat Merkezi

Nereden Alınır: http://www.ekav.org

Adres: Büyükdere Cad. No: 163 Zincirlikuyu Zincirlikuyu İstanbul

Telefon: 0 212 336 10 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2007 ~ Mar 10, 2007
DÜNYA BEYİN HAFTASI’nda MÜMİN SEKMAN’dan “‘BAŞARI BEYİNDE BAŞLAR’’ SEMİNERİ

Kişisel gelişim alanında yazdığı kitaplarla tanınan, 2006 yılının en çok satan 10 kitabı arasında yer alan ‘‘Herşey Seninle Başlar’’adlı kitabın yazarı Mümin Sekman, EKAV Vakfı Sanat Merkezi’ nde “Dünya Beyin Haftası” kapsamında “Başarı Beyinde Başlar” konulu bir seminer veriyor.

“Başarı Beyinde Başlar” semineri, EKAV Vakfı Sanat Merkezi’nde, 10 Mart Cumartesi günü, 15.00—17.30 saatleri arasında yapılıyor. Seminerde, beyinin nasıl çalıştığı, başarıya programlı beyinlerin özellikleri, başarı merkezli yaşama sanatı, beyin gücünü başarıya dönüştürmek, aktif düşünme teknikleri, bir hayalin gerçekleşme aşamaları gibi konulara yer verilecek.

Mümin Sekman hakkında: Mümin Sekman kişisel gelişim ve sosyal yaşam başarı konularında çalışan bir araştırmacıdır. “Ya bir yol bul, ya bir yol aç ya da yoldan çekil”, “Türk Usulü Başarı” ve “Kişisel Ataleti Yenmek” gibi kitapların yazarıdır. Son kitabı “Her şey Seninle Başlar” bir yılda 400.000 adet satarak ‘en başarılı başarı kitabı’ oldu. Kişisel seminerlerine bugüne kadar 55 bin kişi katıldı. Mümin Sekman, ‘başarılı olmak öğrenilebiliyor’ diyor. Ayrıntılı bilgi için; www.muminsekman.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT