CWeek / Özgeçmişinizi Değil, Geleceğinizi Yazın!

Tarihler: 03 Nisan 2006 Pazartesi ~ 07 Nisan 2006 Cuma 27 Mart- 7 Nisan 2006

Yer: Boğaziçi Üniversitesi

Nereden Alınır: Bilgi için: www.buik.net

Adres: Boğaziçi Üniversitesi, Rumelihisarüstü Bebek İstanbul

Telefon: 0 212 257 57 98

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2006 ~ Nis 7, 2006
ÖZGEÇMİŞİNİZİ DEĞİL, GELECEĞİNİZİ YAZIN!
Üniversitelerarası birçok organizasyona imza atan Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, 27 Mart - 7 Nisan tarihleri arasında eğitim, panel ve workshoplarla zenginleştirilecek olan CWeek aktivitesinin bu yıl dördüncüsünü Tekfen Holding sponsorluğunda düzenliyor. Üniversite öğrencilerini iş hayatına hazırlamayı ve iş/staj başvurularına rehberlik etmeyi amaç edinen CWeek, diğer yıllardan farklı olarak bu yıl tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açılıyor.

ŞİRKETLERLE BULUŞMA ÖNCESİ SON HAZIRLIKLAR…
CWeek’in ilk haftasında CV yazımı, mülakat teknikleri, beden dili gibi temel konularda yapılacak olan eğitimlere yer verilirken, ikinci haftasında paneller ve workshoplar ağırlık kazanacaktır. İlk hafta düzenlenecek olan eğitimlerin dördüne katılan öğrencilere sertifika verilecektir.

Öğrenci Faaliyetleri Binası’nda (Güney Meydan) gerçekleştirilecek olan panel ve workshoplar kontenjan sınırlaması olmaksızın tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık olup, Kriton Curi (Saatli Bina, Güney Kampüs) salonunda yapılacak olan eğitimlere katılmak isteyenlerin kontenjan sınırlaması nedeniyle 17 Mart’tan itibaren www.buik.net adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT