Dursun Gürlek kitaplarını imzalıyor

Tarihler: 07 Şubat 2009 Cumartesi ~ 07 Şubat 2009 Cumartesi 7 Şubat Cumartesi günü saat 16.00

Yer: Âsitane Historia Alışveriş Merkezi

Adres: Âsitane Historia Alışveriş Merkezi Fatih İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2009 ~ Şub 7, 2009
Dursun Gürlek kitaplarını imzalıyor
Kültür tarihçisi, yazar Dursun Gürlek kitaplarını imzalayıp okuyucularıyla sohbet edecek. Gürlek, 7 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’dan itibaren Fatih Vatan Caddesi’nde bulunan Âsitane Historia Alışveriş Merkezi’nde B-1 bölümünde okuyucularıyla birlikte olacak. Yazar, Kubbealtı’ndan çıkan Tebessüm ve Tefekkür isimli eserinin yanı sıra Ayaklı Kütüphaneler ile Kültür Dünyamızdan Manzaralar adlı kitaplarını da imzalayacak.

ESKADER Sanat Kursları başlıyor
Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER)’nin Cağaloğlu’ndaki merkezinde düzenlediği Senaryo Tekniği, Türkçe, Şiir Dersleri, Yazı Dersleri ve Fotoğrafçılık kursları 7 Şubat Cumartesi günü başlıyor. Sabah saat 10.00’da başlayacak olan kurslar akşam saat 20.00’ye kadar devam edecek. Senaryo Tekniği’ni Tuncay Şerif, Türkçe derslerini Hüseyin Movit verecek. Şiir Derslerinin Hocası Yusuf Bilge, Yazı Derslerinin yöneticisi de Muhterem Yüceyılmaz. Ali İhsan Gülcü ise amatör çekim yapanlara fotoğraf sanatının inceliklerini öğretecek. Kurslara tanınmış yazar ve sanatçılar da zaman zaman katılacak ve öğrencileri bilgilendirecek. Sadece cumartesi günleri verilecek kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenlerin 0 (212) 5112323 numaralı telefonu aramaları veya sanatalemi@gmail.com adresine müracaat etmeleri gerekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT