e-HR Zirvesi

Tarihler: 22 Şubat 2005 Salı ~ 22 Şubat 2005 Salı 22 Şubat Saat 09:00-17:00

Yer: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi

Nereden Alınır: Bilgi için : PRO Medya Hizmetleri

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: 212 347 83 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2005 ~ Şub 22, 2005
21.Yüzyılın İnsan Kaynakları zirvesi İstanbul’da...
E-HR Zirvesi insan ve teknolojiyi buluşturuyor

Türkiye’de insanla teknolojiyi buluşturan, online işe alımın öncüsü Kariyer.net’in ana sponsorluğunu gerçekleştirecek olan e-HR Zirvesi’nde, çağdaş insan kaynakları yönetimi tartışılacak. Zirve, Avrupa Birliği yolundaki Türkiye açısından da büyük önem taşıyor.

CV’lerinizi güncelleyin
İK sektöründeki çağdaş gelişmeler, iş ve işçi arama dinamiklerini ve süreçlerini de değiştiriyor. Firmalar teknolojideki yeniliklere uyum sağladığı ölçüde, aradığı işi bulma konusunda çalışanların da özgeçmişlerini gözden geçirmeleri ve çağdaş kriterlere uygun hale getirmeleri gerekiyor.

İK Guruları Türkiye’de
Türkiye’den ve dünyadan sektöre yön veren önemli isimler, 22 Şubat’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda İnsan Kaynakları sektörünün geleceğini konuşacaklar. İK dünyasının guruları arasında sayılan Onrec.com’un kurucusu David Hurst, Avrupa’nın bir numaralı İK sitesi stepstone.com’dan John Spiers de önemli konuşmalarla İK gündemini belirleyecekler.

Türkiye’de çağdaş İnsan Kaynakları yönetiminin lideri ve sektörün öncüsü konumundaki Kariyer.net, bu konumunun yüklediği sorumlulukla Türkiye’nin ve dünyanın bu alandaki en önemli isimlerini bir araraya getiriyor. Kariyer.net’in ana sponsorluğunu yaptığı e-HR Zirvesi, 22 Şubat’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenleniyor. Zirve, Avrupa`nın bir numaralı İnsan Kaynakları sitesi StepStone`un kurucusu John Spiers, İnsan Kaynakları gurusu David Hurst, Roche İnsan Kaynakları Direktörü Belgin Boydak, birçok şirketin İnsan Kaynakları Direktörlüğünü yürütmüş olan Osman Ünal, Siemens Kurumsal İnsan Kaynakları Direktörü Ali Rıza Ersoy ve kariyer koçu ve danışmanı Prof. David Johnson gibi çok değerli isimleri ağırlıyor.

İnsan Kaynakları dünyasının guruları arasında sayılan Onrec.com’un kurucusu David Hurst, internetin yaygınlaşmasıyla online işe alımın Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de hızla gelişeceğini söylüyor. Hurst, Türkiye’deki online işe alım konusundaki düşüncelerini şöyle ifade ediyor: “Türkiye’de online işe alım alanındaki firmalar şu an, 10 yıl önce bizim İngiltere’de sahip olduğumuzdan daha iyi ve ucuz teknolojiye sahipler. Bu açıdan çok avantajlı durumdalar.” David Hurst’ün konuşmasında yer vereceği başlıklardan bazıları şöyle: sektörün İngiltere, Avrupa ve ABD’deki konumu, Türkiye’nin bu pazarlarla farklılıkları ve benzerlikleri, online işe alım stratejisinin İK için sonuçları, online işe alım adaylarından hangi şirketler faydalanacak, işverenleri bekleyen yeni teknoloji...

PROGRAM:
09:00 - 09:15 ANADOLU Açılış Konuşması
09.15 - 10.00 ANADOLU David T. Hurst / e-HR Avrupa ve Amerika`da Nasıl Gelişiyor ve Sektör Neler Vaad Ediyor?
10.00 - 10.30 Kahve Arası
10.30 - 11.15 ANADOLU John Spiers / Online İşe Almada Başarı: İyi, Kötü ve Çirkin
11.15 - 12.00 ANADOLU Phil Farrell / E-HR`ı Kullanarak Yetenek Yönetim Stratejisini Oluşturmak
12.00 - 13.30 Öğle Yemeği
13.30 - 14.30 ANADOLU Dr. David / Johnson Online İnsan Kaynakları Geliştirme: İki Başarı Kıstası
14.30 -15.00 Kahve Arası
15.00 - 16.30 Panel: Türkiye`de e-HR nerede?
ANADOLU Ali Rıza Ersoy, Siemens A.Ş., Kurumsal İnsan Kaynakları Direktörü, Osman Ünal, Telsim, İnsan Kaynakları Direktörü, Belgin Boydak, Roche Müstahzarları A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü
16:30 - 17:00 ANADOLU Kapanış Konuşması

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT