Eğiticinin Eğitimi

Tarihler: 13 Mart 2007 Salı ~ 13 Mart 2007 Salı 13 Mart 2007, Salı

Yer: 10. Kat (Kariyer.net Kozyatağı Merkez ofisi)

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Bilgi için: www.onuncukat.net

Adres: Kozyatağı Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2007 ~ Mar 13, 2007

Eğiticinin Eğitimi

Türkiye’nin ilk ve tek eğitim rezervasyon sitesi olan kariyerakademi.net 10. Kat etkinlikleri kapsamında, Berkarda Eğitim ve Danışmanlık işbirliğiyle yepyeni bir eğitim semineri daha düzenliyor. “Eğiticinin Eğitimi” adını taşıyan etkinlikte eğitimle ilgili kavramlar, öğrenme süreci ve iyi eğiticinin özellikleri, etkili sunuş becerileri gibi kavramlar ele alınacak. Aynı zamanda ihtiyaç analizi çalışması, pedagojik formata uygun eğitim hazırlanması gibi uygulamalar da etkinliğin içerisinde yer alacak. Katılımın ücretsiz olduğu programın yöneticiliğini ise eğitimci Bayram Ünal üstlenmiş bulunuyor.

10. Kat, Türkiye’nin ilk ve tek eğitim rezervasyon sitesi kariyerakademi.net tarafından tamamen toplantı, seminer ve eğitim amaçlı olarak tasarlandı. En son teknolojinin kullanıldığı merkezde, yıl boyunca kesintisiz olarak ücretsiz eğitimler, seminerler ve workshop`lar düzenleniyor. 10. Kat’ta sayısız profesyonel eğitim alıyor, birbiriyle tanışıyor, bilgi alışverişinde bulunuyor. 10. Kat, hem kişisel gelişime hem de kurumsal gelişime destek veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT