Göç ve Kültür Sempozyumu

Tarihler: 15 Eylül 2007 Cumartesi ~ 16 Eylül 2007 Pazar 15-17 Eylül 2007

Yer: Işık Üniversitesi Şile Kampüsü

Adres: Işık Üniversitesi Şile Kampüsü Şile İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2007 ~ Eyl 16, 2007

GÖÇ VE KÜLTÜR SEMPOZYUMU BAŞLIYOR

Türkiye’de ve dünyada göç olgusunu ele alan İç/Dış Göç ve Kültür Sempozyumu ülkemizden ve dünyadan çok sayıda bilim insanının katılımıyla 15-17 Eylül’de Işık Üniversitesi’nde yapılıyor.

Işık Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ile Kültür Araştırmaları Derneği’nin düzenlediği Göç ve Kültür Sempozyumu 15-17 Eylül 2007 tarihleri arasında Üniversitenin Şile Kampüsü’nde gerçekleşecek. Nermin Abadan Unat, Kemal Karpat, Tarhan Erdem, Kemal Kirişçi, Taner Timur, Rıfat Bali gibi isimlerin katılacağı konferasta 140 adet bildiri sunulacak. 3 gün sürecek konferansta göç konusu her yönüyle ele alınırken Balkanlar ve Kıbrıs’ta göç; göçlerin İstanbul’a ve büyük kentlere etkileri, Avrupa Birliği’ne yönelik beyin göçü, Almanya’da Türk göçmenler, mübadele, sanatta göç, ABD’ye yerleşen göçmenler, Kürtlerin göçü gibi konu başlıkları detaylı bir şekilde tartışılacak. Konferansın en ilginç bölümlerinden biri de Fatih Akın sinemasına ayrılan oturum olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT