İş Sağlığı ve Güvenliği Yasa Tasarısı Değerlendiriliyor

Tarihler: 08 Aralık 2007 Cumartesi ~ 08 Aralık 2007 Cumartesi

Yer: Kadir Has Üniversitesi

Nereden Alınır: www.khas.edu.tr

Adres: Kadir Has Üniversitesi Haliç Kampüsü, Eyüp Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2007 ~ Ara 8, 2007
KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ YASA TASARISI TASLAĞINI DEĞERLENDİRİYOR…
Hukuk alanındaki gelişmeleri yakından takip eden Kadir Has Üniversitesi, Hukuk Fakültesi’nin düzenlediği bir seminere daha ev sahipliği yapıyor. Özellikle iş hukuku alanındaki mevzuat değişikliğini bu alanda çalışan uygulamacılarla ve teorisyenlerle paylaşmak amacıyla düzenlenen seminerin başlığı; “İş Sağlığı ve Güvenliği Yasa Tasarı Taslağının Değerlendirilmesi”.

Açılış konuşmalarını Av. Umur GÜRİŞ, Av. Kazım KOLCUOĞLU ve Prof. Dr. Ali GÜZEL’in yapacağı seminere; Dr. Rana GÜVEN (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı), Doç. Dr. Gülsevil ALPAGUT (İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi), Doç.Dr. Murat ENGİN (Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi ), Namık Kemal ÖZDEMİR de (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı) konuşmacı olarak katılacak.

İş sağlığı ve güvenliği konusunun önemini vurgulayan “İş Sağlığı ve Güvenliği Yasa Tasarı Taslağının Değerlendirilmesi” Semineri, 08 Aralık 2007, Cumartesi günü saat 10:00 – 17:00 arasında Kadir Has Üniversitesi, Kadir Has Kampüsü Cibali Salonu’nda katılımcılarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT