Kadın Sağlığı Konferansı

Tarihler: 10 Haziran 2006 Cumartesi ~ 11 Haziran 2006 Pazar 10-11 Haziran 2006

Yer: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt için: http://www.e-kolay.net/kadin/kadinsagligi/

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 356 24 24

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2006 ~ Haz 11, 2006
Sağlığınız için bir hafta sonunuzu ayırın.
Çoğumuz, konferans sözcüğünü duyduğumuz zaman genellikle sıkıcı, dinleyicilerin katılımına olanak sağlamayan veya giriş ücreti bizi tedirgin eden etkinlikler hayal ediyoruz. Bu yüzden, çeşitli bilgi platformlarına katılmak yerine, ilgili televizyon programları ve basılı yayınları takip ederek, sorularımıza yanıt bulabilmeyi umuyoruz. Ancak, bazen öyle özel sorularımız oluyor ki, uzmanlar ile karşılıklı konuşabilmek ve benzer sorunlar yaşayan kişiler ile bir araya gelebilmek bizler için büyük önem taşıyor. İşte bu nedenle, T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve Amerikan Hastanesi ile bir araya geldik; sizler için farklı bir konferans formatı tasarladık...

18+ Kadın Sağlığı Konferansı, sadece bir hafta sonunuzu ayırarak, sağlığınız ile ilgili uzman görüşleri alabileceğiniz, konunun bilirkişilerine yüz yüze danışabileceğiniz ve aynı kaygıları paylaşan dostlar ile tanışıp, çay sohbeti yapabileceğiniz bir “samimiyet” ortamı aslında. Her konferans seansının yarısı, sizlerin soruları için ayrılıyor olacak. Atölye odalarımızdaki uygulamaları yönetecek ve konferansı destekleyen firmalara ait standlarda bulunacak kadın sağlığı uzmanları, bilgilerini paylaşmak için tüm hafta sonu boyunca sizleri bekliyor olacaklar.

Sağlığınızı koruyun, kaliteli yaşayın
18+ Kadın Sağlığı Konferansı’nın ana teması “kaliteli yaşam”; yaşamayı seven, kendine değer veren ve zaman ayıran tüm çağdaş kadınlar için hazırlanmış bir bilgi platformu. Konferansın en önemli amacı, kadınların bedenlerini daha iyi tanımalarını sağlamak ve olası sağlık problemlerini önlemek yolunda onları bilinçlendirmek.

Menopoz, osteoporoz, depresyon, meme ve rahim kanseri, migren, boyun ve bel ağrıları, obezite ve kalp rahatsızlıkları ana konferans salonunun konuları arasında yer alıyor. Yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen bu rahatsızlıklardan korunma yöntemlerini kadınlar ile paylaşacak olan uzman konuşmacılar, dinleyicilerin konu ile ilgili sorularını da cevaplayacaklar. Soru-cevap bölümleri konferans süreleri kadar uzun tutuluyor. Bu nedenle konferanslarda izleyici olmak yerine, katılımcı olmak son derece önemli.

Kilo problemleri, cinsel rahatsızlıklar, yaşlanma, cilt rahatsızlıkları, doğum kontrol yöntemleri, hamilelik ve doğum sorunları, uyku düzensizlikleri, estetik sorunlar gibi detaylı anlatımlar gerektiren konular için ise etkinlik alanı içinde üç büyük atölye odası oluşturuluyor.
Konferansı izlemeye gelen ve konferans anketini eksiksiz dolduran tüm katılımcılara, Tekfen Sigorta Ferdi Kaza Poliçesi hediye ediliyor!!!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT