Kariyer Haftası-2006

Tarihler: 01 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 03 Mayıs 2006 Çarşamba 17 Nisan-3 Mayıs 2006

Yer: Doğuş Üniversitesi

Adres: Doğuş Üniversitesi, Acıbadem Kampüsü Acıbadem İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2006 ~ May 3, 2006
Doğuş Üniversitesi “Kariyer Haftası-2006” programında İş Dünyası temsilcilerine ev sahipliği yapıyor.

Doğuş Üniversitesi, Kariyer Planlama Merkezi, 17 Nisan ve 3 Mayıs tarihleri arasında “Kariyer Haftası-2006” kapsamında firmalarla öğrencilerini Doğuş Üniversitesi, Acıbadem Kampüsü’nde bir araya getiriyor.

17 Nisan 2006 Pazartesi günü, F-Blok, Salon 1’de açılışı Doğuş Üniversitesi Rektörü tarafından yapılacak “Kariyer Haftası-2006” programı Sabancı Holding’in ilk sunumu ile açılacak.

Kariyer etkinliğine katılan, farklı sektörlerin önde gelen firmaları bir taraftan bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşırken, bir taraftan da geleceğin mezun adaylarına yönelik kariyer fırsatları, staj imkanı ve istihdam olanaklarından bahsedecekler.

İş Dünyası-Üniversite işbirliğinin geliştirileceği bu Kariyer Haftasında, Öğrenci Dekanlığı Kariyer Planlama Merkezi, öğrencilere yönelik bazı mesleki ve kişisel gelişim seminerleri de düzenliyor.

Etkinlikler Nike, Telsim, İMKB, Praktiker, DSS Technology, Kale Grubu, Arçelik, Recruitment Turkey, Fiba Holding, Burger King, RNA Danışmanlık, Eğitişim Kariyer Enstitüsü, ISS Facility Services, Oksijen, İnproda, Secret-cv, Aviva Hayat, Yenibir.com gibi katılımcı firmaların yanısıra Kurtsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve KAGİDER Başkanı Meltem KURTSAN, TGSD Eski Başkanı Umut ORAN, Egon Zehnder International Türkiye Müdürü ve Platin yazarı Murat YEŞİLDERE, Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat AKDOĞAN, Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı İzzet KARACA, Procter&Gamble Genel Müdürü Saffet KARPAT ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü ÖZYEĞİN’in de katılımı ile devam edecek.

Basın yayın organlarınca ve yurt dışı eğitim firmalarının sponsorluk desteği ile gerçekleştirilecek “Kariyer Haftası-2006” etkinliği Doğuş Üniversitesi’nin tüm öğrencilerine ve dışarıdan gelecek katılımcılara açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT