Kızkulesi Yazar İmza Günleri

Tarihler: 14 Haziran 2008 Cumartesi ~ 14 Haziran 2008 Cumartesi 14 Haziran Cumartesi 15:30-17:30

Yer: Kızkulesi

Nereden Alınır: www.kizkulesi.com

Adres: Üsküdar Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 342 47 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2008 ~ Haz 14, 2008
Yaz sezonu boyunca Kızkulesi’nde gerçekleştirilecek imza günlerinin ilk konuğu “Aşk Doktoru” Mehmet Coşkundeniz
“Kızkulesi Yazar İmza Günleri” 14 Haziran’da başlıyor...
2010 Dünya Kültür Başkenti seçilen İstanbul’un en önemli simgesi Kızkulesi, yaz sezonu ile birlikte edebiyat dünyasının sevilen isimlerini, okurlarıyla buluşturacak. 14 Haziran Cumartesi günü başlayacak Kızkulesi Yazar İmza Günleri’nin ilk konuğu, köşe yazıları ve gündem yaratan kitapları ile özellikle gençler tarafından büyük ilgiyle takip edilen “Aşk Doktoru” Mehmet Coşkundeniz olacak. Sevilen yazar, Neden Kitap’tan çıkan eserlerini, okurları için imzalayacak.

Boğaz’ın incisi Kızkulesi, yaz aktivitelerine “Yazar-Okur” buluşmaları ile başlıyor. Haziran ayından itibaren sezon sonuna kadar devam edecek etkinlikte, edebiyat dünyasının en sevilen ve beğenilen isimleri, Kızkulesi’nin tarihi atmosferinde okurlarıyla bir araya gelecek. Kadın-Erkek ilişkilerine yönelik köşe yazıları ve ses getiren kitapları ile özellikle genç bayanlar tarafından ilgiyle takip edilen “Aşk Doktoru” lakaplı Mehmet Coşkundeniz, 14 Haziran Cumartesi günü 15:30 – 17:30 saatleri arasında Neden Kitap’tan çıkan son kitaplarını imzalayacak.

Kızkulesi Terası’nda gerçekleştirilecek Mehmet Çoşkundeniz Kitap İmza Günü’ne katılmak isteyenler, Kabataş ve Salacak’taki Kızkulesi iskeleleri ile Ortaköy İDO iskelesine kurulacak standlardan yazarın kitaplarını, etkinliğe özel %20 indirimle satın alıp, tekneyle Kızkulesi’ne gelebilecek.
Mehmet Coşkundeniz ile başlayacak Kızkulesi Yazar İmza Günleri, Haziran ayı sonunda, yine çok sevilen sürpriz bir isimle devam edecek. Kızkulesi’ne ulaşım ve etkinlikle ilgili olarak www.kizkulesi.com adresinden veya 0216 342 47 47 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.
2000 yılında Hamoğlu Holding tarafından, tarihi dokusuna ve geleneksel mimarisine bağlı kalınarak restore edildi. Yalnızca ülkemizin değil, dünyanın sayılı eserleri arasında yer alan kule, gündüzleri kafetarya, akşamları ise özel restaurant olarak davetlilerine hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT