LimitSizsiniz

Tarihler: 21 Şubat 2008 Perşembe ~ 21 Şubat 2008 Perşembe 21 Şubat Perşembe günü saat 13.00

Yer: Sun Plaza Meeting Room

Nereden Alınır: Asemble Eğitim ve Danışmanlık

Telefon: (212) 286 00 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2008 ~ Şub 21, 2008
LimitSizsiniz
“Hedeflerinizin ve başarınızın limitli olduğunu söyleyenler, limitli olanlardır….Limit sensin” diyen Asemble Eğitim ve Danışmanlık, Nasıl? diye soranları ise 21 Şubat Perşembe günü saat 13.00’de Sun Plaza Meeting Room’da gerçekleştirilecek eğitime davet ediyor…

Hizmet alanını tecrübe eğitim merkezi olarak konumlandıran Asemble Eğitim ve Danışmanlık, 21 Şubat Perşembe günü “Limitsizsiniz” konulu eğitime imza atıyor.

Profesyonel tecrübesini, akademik ve teorik altyapı ile buluşturarak eğitim ve danışmanlık hizmetlerine farklı bir bakış açısı getiren Asemble Eğitim ve Danışmanlık, “Limitsizsiniz” konulu eğitim çalışması ile kişisel bütünlük olmadan hedeflere ulaşılamayacağını noktasının altını çizecek.

“Limitsizsiniz” adı ile düzenlenen eğitim, “Hedeflerinizin ve başarınızın limitli olduğunu söyleyenler, limitli olanlardır….Limit sensin. Nasıl mı?” diyerek her alanda kendisine hedefler belirleyerek bu hedeflere ulaşmayı önceliği olarak gören yöneticilerin gelişmesi amaçlayacak.

“Limitsizsiniz” konulu eğitimde Ahmet Durul Başarı Yolundaki Engelleri Nasıl Kaldırırısınız?” Taner Özdeş “Duygusal Zeka ile Sınırlarınızı Aşın”, Asemble Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ergin ise “ Kişisel Bütünlük Olmadan Hedeflere Ulaşılamaz” konularını ele alacak.

Kariyer hayatlarında “Daha iyisini yapmak” isteyen herkese açık olacak “Limitsizsiniz” konulu eğitim 21 Şubat Perşembe günü saat 13.00’de Sun Plaza Meeting Room’da gerçekleştirilecek.

Bilgi için: Asemble Eğitim ve Danışmanlık
Telefon: (212) 286 00 46

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT