Marka 2007

Tarihler: 13 Aralık 2007 Perşembe ~ 14 Aralık 2007 Cuma 13-14 Aralık 2007

Yer: Çırağan Palace Kempinski

Nereden Alınır: www.yurekli.com

Adres: Çırağan Cad. Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2007 ~ Ara 14, 2007
Sıkı durun!.. En Sıkı Konferansa Çok Az Kaldı! İşte Marka 2007’nin Muhteşem Konuşmacıları, Sürpriz Konukları...MARKA 2007’DE KENNETH COLE VE LARA FABIAN...
Yürekli tarafından bu yıl 8.si düzenlenen MARKA Konferansı tüm hızıyla olağanüstü bir buluşmaya hazırlanıyor. Konferansın bu seneki sürpriz konukları arasında ana sponsor World’ün özel davetlisi olarak katılacak devleşen bir perakende imparatorluğunun yaratıcısı KENNETH COLE ve Yapı Kredi Bankası Özel Bankacılık davetlisi olarak katılan dünyaca ünlü bir müzisyen LARA FABIAN var. 13 -1 4 Aralık tarihlerinde iki gün sürecek bilgi maratonunda bu yıl da Türkiye’den ve dünyadan birçok güçlü marka bir araya gelecek. Her yıl en motive edici, en kışkırtıcı ve en eğlenceli konferans olarak çıtasını sürekli yükselten konferansın bu seneki birbirinden değerli konukları açıklandı.

Yürekli tarafından düzenlenen ve her geçen sene etkileyici konuşmacılarıyla iz bırakan Türkiye’nin en güçlü platformlarından MARKA Konferansı, 13 -14 Aralık 2007 tarihlerinde Çırağan Palace Kempsinki’de yine eşsiz bir deneyim vadediyor. Geçtiğimiz ay toplam 14 konuğundan 4’ünü açıklayan Yürekli 13 Kasım 2007 Salı günü, Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör’ün yaptığı bir sunumla konferansın tüm konuklarını duyurdu. Bu seneki sürpriz konuk dünyaca ünlü bir müzisyen olan Lara Fabian.

Konuşmasında MARKA Konferansları’nın artık sınırları Türkiye’yi aşan ve dünyaca tanınan, kendi alanındaki en önemli etkinliklerden biri haline geldiğini vurgulayan Ayşegül Yürekli Şengör “Yabancı basında da haberleri sıkça yer bulan MARKA Konferansının, özellikle yüksek kalibredeki konuşmacılar arasında bilinirliği çok yüksek” dedi. Tüm konuşmacılarını Türkiye’nin tanıtımı için birer potansiyel elçi olarak gördüklerini söyleyen Ayşegül Yürekli Şengör “MARKA Konferansları’nın konuşmacıları sahnede en iyi performanslarını göstermeleri gerektiğini bilerek ve hissederek İstanbul’a geliyorlar. Başka hiçbir konferansa yapmadıkları kadar ön çalışma ve prova yapıyorlar. Bunun tabii ki bir ödülü olmalı. O da konuşmacılarımızı en özel koşullarda ağırladığımız “özel yürekli deneyimi”yle sağlanıyor. MARKA Konferansları’nın sadece katılımcılarımız ve sponsorlarımız değil konuşmacılarımız için de çok özel bir deneyime dönüşmesini ve unutlmaz bir anıya dönüşmesini sağlıyoruz” dedi.

Bu yıl her zamankinden daha büyük bir sahne şovu hazırlığında olduklarını belirten Ayşegül Yürekli Şengör “MARKA Konferansı’ndaki etkileşim ve öğrenmenin maksimum düzeyde olmasının en önemli nedenlerinden biri de show tasarımına verdiğimiz önemdir. Sahne gösterilerimiz konusunda ilham kaynağımız hiçbir zaman dünyadaki diğer konferanslar olamadı, çünkü dünyanın hiçbir yerinde MARKA Konferansları’nın anlayışında bir çalışma yok. Bizim show konusundaki ilham kaynağımız Oscar Academy Awards, Cirque du Soleil, Jean Michelle Jarre’ın Tokyo konseri gibi performansa dayalı dünya çapındaki sahne gösterileri oluyor.” diye sözlerini tamamladı.

MARKA 2007’de uluslararası bir süperstar.
Dünyanın en prestijli müzik ve sanat okullarından biri olan Brüksel Kraliyet Konservatuarı’na 8 yaşında kabul edilen Lara Fabian, Fransızca şarkıları seslendirdiği albümleriyle Avrupa’nın “en çok satan şarkıcıları” arasında bulunuyor. Dünya çapında 10 milyonun üstünde albüm satışı elde eden ünlü sanatçı İtalyanca, Fransızca ve İngilizce’ye hakimiyeti ve müziğinin evrensel diliyle tüm dünya kültürlerini etkisi altına aldı. Sanatçı, MARKA 2007 sahnesinde müzikal bir sahne söyleşisiyle katılımcıları büyüleyecek.

Kenneth Cole MARKA 2007’de!
Marka 2007’nin ilk açıklanan ismi, Kenneth Cole. Devleşen bir perakende imparatorluğunun ve dahiyane satış fikirlerinin yaratıcısı Cole, AIDS ve evsizler için liderlik yaptığı örnek projeler ile markasının değerini arttıran bir işkolik, bir hayırsever. Marka 2007’ye ana sponsor World’ün özel davetlisi olarak katılacak Amerikalı ünlü tasarımcı ve işadamı Kenneth Cole; konferansta markaların yaratıcı, kârlı, toplumsal bilinci yüksek iş modelleriyle yönetilmesinin arkasındaki sağlam temelleri anlatacak. Cole, Marka 2007’ye özel sunumunda; başarma azmini, içgüdülerini ve ruhunu kullanarak nasıl bir perakende devi olduğuna ve Kenneth Cole Productions markasının önlenemeyen yükselişine de değinecek.

Onsuz bir Marka Konferansı düşünülemez!...
8 yıldır tüm MARKA Konferansları’nı yöneten Cunningham, benzersiz bir konferansı daha yönetmeye hazırlanıyor. MARKA katılımcılarında bağımlılık yaratan BJ; provokatif yorumları, eşsiz üslubu, hazır cevaplığı, esprileri ve kişiliğiyle konferansa her yıl ayrı bir renk katıyor. “MARKA Konferansı ruhuyla ve heyecanıyla bana yıl boyu etkisi geçmeyen bir enerji veriyor. Bu ayrıcalıktan vazgeçmem” diyen BJ, bu yıl yine MARKA 2007 günlerine imzasını atacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT