Medeni Hukukta Güncel Sorunlar ve Önemli Gelişmeler

Tarihler: 26 Haziran 2008 Perşembe ~ 27 Haziran 2008 Cuma 26-27 Haziran 2008

Yer: İstanbul Üniversitesi Merkez Bina Doktora Salonu

Adres: İstanbul Üniversitesi Merkez Bina Doktora Salonu BEYAZIT İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2008 ~ Haz 27, 2008
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MEDENİ HUKUKUN GÜNCEL SORUNLARINI TARTIŞIYOR
“İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Hocalarına Saygı Günleri kapsamında ‘basın özgürlüğü’, ‘boşanma’ gibi medeni hukukun çeşitli konularında güncel sorunların ele alınacağı ‘Medeni Hukukta Güncel Sorunlar ve Önemli Gelişmeler’ sempozyumu düzenliyor.”

Medeni Hukuk Anabilim Dalı ve Mukayeseli Hukuk Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen sempozyumda, Prof. Dr. Ebül’ula Mardin, Prof. Dr. Andreas Bertalan Schwarz ve Prof Dr. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu başta olmak üzere tüm vefat etmiş Medeni Hukuk Hocaları anılacak. Rektör Prof. Dr. Mesut PARLAK’ında açılış konuşmasını yapacağı sempozyuma, 1973-74 ile 1980-83 yılları arasında Çalışma bakanlığı yapmış Prof. Dr. Turhan ESENER ve 1974-75 yıllarında Milli eğitim Bakanlığı yapmış Prof. Dr. Safa REİSOĞLU gibi bakanlık yapmış öğretim üyeleri ve Yargıtay Onursal Başkanları katılacak.

Sempozyumun onur konukları Medeni Hukukun duayenleri Prof. Dr. Turhan ESENER, Prof. Dr. Ali Naim İNAN ve Prof. Dr. Kenan TUNÇOMAĞ.
Anılar, hatıralar ile renklenecek sempozyumda. Aynı zamanda ileriki günlerde gerçekleştirilecek Medeni Hukuku Kurultaylarının öncüsü olarak görülen sempozyum medeni hukukun bilimsel ve akademik elitlerini bir araya getirmekle kalmıyor vefat eden ve emekli olan hocalara da bir vefa niteliği taşıyor.

26–27 Haziran 2008 Perşembe günü İstanbul Üniversitesi Merkez Bina Doktora Salonu’nda gerçekleştirilecek sempozyum merhum hocaların yakınlarına ve emekli hocalara plaket takdimi ile sona erecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT