Plastik Sanatlarda Telif Hakları ve Etik

Tarihler: 03 Kasım 2006 Cuma ~ 03 Kasım 2006 Cuma 03 Kasım 2006, Cuma Saat: 18:00

Yer: Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: İstiklal Cad. Şahkulu Bostanı Sok. No:8 Tünel – Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (212) 293 12 70 – 3 hat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2006 ~ Kas 3, 2006

Panel: “Plastik Sanatlarda Telif Hakları ve Etik”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Güzel Sanatlar Birliği Resim Derneği ve Modern Sanatlar Müzesi Derneği işbirliği ile, “Plastik Sanatlarda Telif Hakları ve Etik” konulu panel, 3 Kasım 2006 Cuma günü saat 18:00’de Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Plastik sanatlar alanındaki sanatçıların eserleri ile ilgili hakları konusunda bilgilendirilmesi ve sanat eserlerinde telif hakları kavramının güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen panelde, konuyla ilgili Türkiye’deki en yetkin hukukçulardan, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Avukat Ünsal Piroğlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Arslan Kaya ve Yrd. Doç. Dr. Azra Arkan Serim, telif hakları ile ilgili hukuksal çerçeve ve yasal uygulamalarla ilgili bilgiler verirken; Prof. Aydın Ayan (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) ve Prof. Dr. Kaya Özsezgin (Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi) de telif hakları ile ilgili uygulamaları sanatçılar açısından ele alacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT