Şarkıları Hayatımıza Sinen Bir Müzisyen: Erol Evgin

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 21 Temmuz 2008 Pazartesi 21 Temmuz Saat: 21.00

Yer: Beşiktaş Belediyesi Abbasağa Parkı

Ücret: Ücretsiz

Adres: Abbasağa Parkı Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 21, 2008

Beşiktaş Belediyesi`nce düzenlenen Park Buluşmaları kapsamında açıkhavaya çıkan “Ustalara Saygı” etkinliği, yorumladığı ve yarattığı şarkılarla 40’a yakın yıldır ruhumuzu besleyen müzisyenlerden Erol Evgin için gerçekleştiriliyor. Faruk Şüyün’ün hazırladığı ve yöneteceği “Ustalara Saygı – Yaz Esintisi” toplantısı, Beşiktaş Belediyesi Abbasağa Parkı’nda, 21 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.00’den itibaren takip edilebiliyor.

Müzisyenliği, yorumculuğu, oyunculuğu, mimarlığı, ressamlığı, televizyonculuğu ile kültür-sanat hayatımızda çok yönlü bir sanatçı olan Erol Evgin için düzenlenen etkinlikte, başrol, elbette şarkılara veriliyor. “İşte Öyle Bir Şey”, “Sevdan Olmasa”, “Seni Sevmek İbadetim”, “Sen Unutulacak Kadın mısın”, “Bir de Bana Sor”, “Etme Eyleme” gibi şarkıların eşsiz yorumcusu için gerçekleşecek etkinlikte; Cahit Berkay, Coşkun Demir, Fuat Güner, Hakan Aysev, sanatçının oğlu Murat Evgin, Sibel Gürsoy, Suat Suna, Yasemin Uludoğan, Zerrin Özer ve Zeynep Alasya müziğin diliyle ustaya saygılarını sunuyor. Sanatçılara Firuz İsmailov, Zafer Şanlı, Mertol Şalt ve Emir Özoğlu’dan oluşan Erol Evgin Orkestrası eşlik ediyor.

Ali Saydam, Prof. Dr. Bülent Özer, sanatçının mimar kızı Elvan Evgin Sheehan, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Mahir Güven, Mustafa Oğuz, Nebil Özgentürk, Sunay Akın ve Zeynep Talu’nun Erol Evgin’in renkli sanat-hayat yolculuğundaki tanıklıklarını seyircilerle paylaşacağı gecenin sürprizi ise “Hisseli Harikalar Kumpanyası”. 30 yıl kadar sonra yeniden seyirci ile buluşan ve başrolünü yine Erol Evgin’in canlandırdığı ünlü müzikal, 1980 versiyonundan görüntülerin yanı sıra son röprizinden Ethel Mulinas, Ezgi Mola, Metin Keçeci, Nevin Özlem, Nuri Gökaşan, Selahattin Taşdöğen ve Umut Kurt’un geceye katılımıyla bir kez daha seyircilerle buluşuyor. Müzikalin yönetmeni Haldun Dormen de gecenin bir başka konuğu.

Etkinlikte; Erol Evgin’in 25. Sanat Yılı kutlamasından, 2007 yılında açtığı resim sergisinden, çeşitli kliplerinden ve rol aldığı filmlerden kısa görüntüler de izleyicilere sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT