Sokağın Sesi, Hayatı Yansıtır, Hayata Yansır…

Tarihler: 28 Nisan 2010 Çarşamba ~ 28 Nisan 2010 Çarşamba 19.00

Yer: Levent Kültür Merkezi

Adres: Levent Kültür Merkezi, Onat Kutlar Sinema Salonu Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2010 ~ Nis 28, 2010

Beşiktaş Belediyesi’nin Belgesel Sinemacılar Birliği ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile düzenlediği “Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” günlerinin 12.’sinde, yönetmenliğini Mihriban Sezen’in yaptığı “Sokağın Sesi” adlı belgesel gösterilecek. Levent Kültür Merkezi’nde 28 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 19:00’da gerçekleştirilecek geceye Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın yanı sıra, filmin yönetmeni Mihriban Sezen ve Radikal Gazetesi yazarı Pınar Öğünç katılacak.

Sanata verdiği kapsamlı destek çerçevesinde belgesel film yapımcılığının gelişmesine de katkıda bulunan Beşiktaş Belediyesi’nin Belgesel Sinemacılar Birliği ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte düzenlediği, “Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” günlerinin 12.’si 28 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 19.00’da yapılacak. Yönetmenliğini Mihriban Sezen’in yaptığı “Sokağın Sesi” belgeselinin gösterileceği etkinliğin söyleşi bölümüne, belgeselin yönetmeni Mihriban Sezen ve Radikal Gazetesi’nden Pınar Öğünç katılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT