TIME 2007 Eğlenceye Teknoloji Var

Tarihler: 27 Kasım 2007 Salı ~ 28 Kasım 2007 Çarşamba 27-28 Kasım 2007

Yer: Ceylan InterContinental Hotel

Nereden Alınır: www.interproforum.com

Adres: Askerocağı Cad. Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 212 31 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2007 ~ Kas 28, 2007
TIME 2007 Eğlenceye Teknoloji Var
Telekom, Internet, Medya ve Eğlence alanlarını bir araya getiren, Türkiye’nin bu alanda yapılan tek etkinliği olan TIME 2007, bu yıl 27-28 Kasım 2007 tarihlerinde Ceylan Inter-Continental’de gerçekleşecek.
TIME 2007, İnterpromedya www.interpromedya.com.tr tarafından bu yıl “Eğlenceye Teknoloji Var” teması ile 27-28 Kasım tarihlerinde Ceylan InterContinental’de düzenlenecek. Bu yıl dördüncüsü yapılacak olan etkinlik, medya ve eğlence dünyasını, yeni iş alanlarına yatırım yapmak isteyen üst düzey yöneticileri, reklam ve pazarlama yöneticilerini, bilgi teknolojileri, telekom ve internet dünyasının çalışanlarını, içerik üretenleri, girişimcileri ve danışmanları bir araya getirecek.

Yeni medya ve eğlence dünyasında var olmak isteyenlerin pusula edindiği TIME 2007’de, “değişmeye devam eden yaşam biçimlerinin TIME endüstrisiyle kesişimi ve bu endüstrinin bize neler sunduğu” etkinliğin genel çatısını oluşturacak.

Bağımsız araştırma kuruluşu PwC’nin www.pwc.com/TR araştırması ile ortaya konan, eğlence ve medya sektörünün dünyada ki yıllık büyümesinin ortalama yüzde 6,4 oranında olduğu TIME pazarının 2011 yılında 2 trilyon dolarlık hacme ulaşması bekleniyor. Her geçen gün içerik, dağıtım ve teknoloji şirketleri birleşik uygulamalara yönelik olarak tüketicilerle yeni ilişki türleri yaratma arayışında. Endüstrinin gündeminde olan bu durum yine TIME 2007’de ele alınacak. Yeni iş modelleri, yeni iş yapış yöntemleri ve gelişmeleri, değişen tüketici gibi birçok konuya derinlemesine değinilecek olan TIME 2007’de bu yıl toplam 28 ayrı konu yer alacak.

“Uzmanlardan geleceğin TIME endüstrisi”
TIME endüstrisine yönelik konusunda uzman konuşmacıları ağırlayacak olan TIME 2007’nin www.interproforum.com bu yılki yurtdışından gelen konuşmacıları arasında Mobile Monday Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Jari Tammisto, Jupiter Research Araştırma Direktörü Ian Fogg ve Songphonic Record Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kent yer alacak. TIME 2007’de Jari Tammisto, “TIME endüstrisinde bölgesel pazarların gelişimi ve Türkiye’nin şansı” konusunu, Ian Fogg “Üç ekranlı dünyada çevrimiçi TV fırsatını yakalamak” konusunu ele alırken, Osman Kent ise “Dijital müzik endüstrisinde yeni iş ve dağıtım modelleri” konusunda tecrübe ve görüşlerini paylaşacak.

“TIME endüstrisinin 28 gündemi”
TIME 2007 kapsamında işlenecek toplam 28 ayrı konu arasında; TIME endüstrisinde bölgesel pazarların gelişimi ve Türkiye’nin şansı, Dijital medya ve eğlencenin geleceği, Etkin rekabet yolunda numara taşınabilirliği, Dijital müzikte sayısal haklar ve AB perspektifi, IPTV, Mobil TV ve kişiselleştirme, Yatırımcıdan girişimciye öneriler, Online reklam, oyunda reklam, Doğrudan ve etkileşimli mobil pazarlama, Regülasyonlar, Standartlar: Sırada ne var?, Radyo, TV, telsiz vs.. Dijital film üretimi ve dağıtım modelleri, Dijital müzik endüstrisinde yeni iş ve dağıtım modelleri, Üç ekranlı dünyada çevrimiçi TV fırsatını yakalamak, Genişbantta sunulan katma değerli servisler, Medya sektöründe içerik yönetimi ve dağıtımı, Dünyada TIME endüstrisi pazar büyüklüğü ve beklentiler, Kullanıcı tarafından üretilen içerik, Web 2.0, semantik web, web 3.0, İnternet`te pazarlamanın yeni kuralları, Radyoların altın çağı: dijital ve etkileşimli radyo, Tüketiciler gelecekte nereden ve nasıl müzik dinleyecek?, 3D animasyon endüstrisi ve yeni fırsatlar, Teknoloji ve sanat, Dijital oyun endüstrisinde son gelişmeler, Ben bir bloggerım ve Doğuştan sayısallar geleceği nasıl şekillendirecek, konuları ele alınacak.

“TIME 2007’de 2 farklı workshop”
TIME 2007’de bu yıl ayıca “Geleceğin TIME kuşağı ve yeni yaşam senaryoları” ve “TIME pazarı ve perakende kanalının yeni kimliği” başlıklı 2 farklı workshop gerçekleştirilecek.
Erken rezervasyon imkanları, kayıt ve içerik ile ilgili detaylı bilgilere www.interproforum.com adresinden veya 0212 212 31 22 no’lu telefonlardan ulaşabilirsiniz.
Telekom, Internet, Medya ve Eğlence alanlarında Türkiye’nin tek etkinliği: TIME 2007
Yeni medya ve eğlence dünyasında var olmak isteyenlerin pusula edindiği TIME 2007, 27-28 Kasım 2007 tarihlerinde Ceylan Inter-Continental’de www.intercontinental.com.tr/lang_tr/general gerçekleştirilecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT