Timuçin Şahin Special 4 Featuring Dave Kikoski

Tarihler: 15 Kasım 2006 Çarşamba ~ 15 Kasım 2006 Çarşamba 15 Kasım Çarşamba Saat 15:00

Yer: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:14-18 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01 - Akbank Sanat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2006 ~ Kas 15, 2006

Söyleşi - Saat 15.00
TİMUÇİN ŞAHİN SPECİAL 4 FEATURING DAVE KIKOSKI
"Çağdaş Müzik Günleri kapsamında"

David Kikoski: piyano
Timuçin Şahin: perdesiz gitar&besteler&elektronikler
Tyswan Sorey: davul
Thomas Lloyd Morgan: bas

Çağdaş müzik günleri kapamında yapılan ve izleyecilere açık olarak gerçekleşecek workshop’ta ustalar çalışmalarının yanında katılımcıların sorularını yanıtlayacaklar.

Davit Kikoski,1961`de müzisyen bir ailenin çocuğu olarak doğdu. İlk piyano derslerini altı yaşında babasından alan sanatçı, Boston`daki dünyaca ünlü müzik okulu Berklee College of Music`in piyano bölümünden mezun oldu. 1984`te grubuyla beraber New York`a gitti. Randy Brecker, Joe Henderson, Ron Carter, Al Foster, Buster Williams ve Bob Berg gibi çok önemli müzisyenlerle turneye çıkma ve kayıt yapma imkanı buldu.1989`da basçı Eddie Gomez ve davulcu Al Foster ile ilk CD`si olan "Presage"ı kaydetti. 1990`ların ikinci yarısından itibaren çok önemli müzisyenlerin gruplarında çaldı: John Scofield, Brian Lynch, Peter Erskine, Red Rodney, Ravi Coltrane, Chris Potter, Christian McBride, Joe Henderson, Joey Baron, Dave Holland, Mike Stern, Chick Corea, Toots Thielemans, Pat Metheny, Victor Lewis, Tom Harrell, Gary Thomas, Marcus Miller, the Mingus Big Band ve Michael Brecker.

2001`de Roy Haines David`i Dave Holland, Roy Hardgrove ve Kenny Garrett gibi müziysenlerin de içinde bulunduğu yeni bir yıldız sanatçı topluluğuna, kayıt yapmak ve turneye çıkmak için katılmaya davet etti.Yaptıkları CD kaydı bir Grammy adaylığı kazandı.

David 2002`de grubuyla Japonya turnesine çıktı ve DIW firması için 2 CD kaydetti. 2004 yılında yaptığı "Details" adlı CD`de basta Larry Grenadier, davulda Bill Stewart yer aldı.
Etkinlik ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT