Türkiye-Afrika Sivil Toplum Kuruluşları Forumu

Tarihler: 14 Ağustos 2008 Perşembe ~ 15 Ağustos 2008 Cuma

Yer: Cevahir Kongre Merkezi

Adres: Şişli Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2008 ~ Ağu 15, 2008

“Türkiye Afrika İlişkilerinde Tarihi Dönemeç”

Türkiye Afrika Sivil Toplum Kuruluşları Forumu, TASAM (Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi) tarafından, 14–15 Ağustos 2008 tarihleri arasında İstanbul, Cevahir Kongre Merkezi`nde gerçekleştiriliyor. Foruma, 45 Afrika ülkesinden toplam 100 Sivil Toplum Kuruluşu, uluslararası kuruluşlardan çok sayıda gözlemci ve Afrika’nın önde gelen basın kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

Forumun amacı Türkiye`nin ve Afrika`nın önde gelen kuruluşları arasında işbirliği alanlarının belirlenmesi ve STK`lar arasında geniş eksenli bir işbirliği platformunun oluşturulması. Forumda ekonomi ve kalkınma, uluslararası ilişkiler, eğitim, sağlık, medya ve iletişim, kültür ve turizm gibi başlıca konular ele alınacak.
Forum genel değerlendirme ve STK’lar arasında ortak protokolün imzalanmasıyla sona erecek.

Forumun birinci günü “Ekonomi ve Kalkınma”, “Sektörel İşbirliği İmkanları: Eğitim, Sağlık, Kültür ve Çevre”, “İşbirliği İmkanları ve Sivil Toplum Diyalogu”, “Uluslararası Konjonktürde Afrika’nın Pozisyonu ve STK’ların Rolü” konu başlıklarında toplam dört oturum gerçekleştirilecek.

Forumun ikinci gününde de aynı konu başlıkları ele alınacak ve tüm STK’ların katılımda bulunabileceği dört ayrı çalıştay düzenlenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT