Türkiye`de Sponsorluk 2004

Tarihler: 21 Haziran 2004 Pazartesi ~ 21 Haziran 2004 Pazartesi 21 Haziran Pazartesi Saat 16:00

Yer: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Bilgi Üniversitesi

Adres: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü, BS1 Kurtuluşderesi Cad. No. 47 Dolapdere Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 311 6222

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2004 ~ Haz 21, 2004
"TÜRKİYE’DE SPONSORLUK 2004”

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü, 21 Haziran Pazartesi günü saat 16.00’da Dolapdere Kampüsü’nde “Türkiye’de Sponsorluk 2004” konulu bir konferans düzenliyor. Etkinlik, Rektör Prof. Lale Duruiz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Aydın Uğur ve Dr. Serhan Ada’nın açılış konuşmaları ile başlayacak.

Geleceğin kültür yöneticilerini yetiştirmeyi hedefleyen BİLGİ Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü akademik kadrosu ile son sınıf öğrencileri; genel olarak kültür-sanat sponsorluğunda varılan aşamanın saptanması, ihtiyaçların belirlenmesi ve sorunların ortaya konarak tartışılması amacıyla “Türkiye’de Sponsorluk” başlığıyla bir araştırma yaptı. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bu çalışmaya, İstanbul Kültür Sanat Vakfı, Pozitif, Arya Sponsorluk, Anadolu Kültür A.Ş. ve Kolektif de destek verdi.

“Türkiye’de Sponsorluk” araştırmasına; sponsorluk veren 70 kurumun yöneticileri, anket sorularına cevap vererek ve BİLGİ’li öğrencilerle söyleşi yaparak katıldılar. 21 Haziran Pazartesi günü yapılacak konferansta ise, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü öğrencilerinin araştırma sunumlarının yanı sıra; Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Mahmut Evkuran, IKSV Genel Müdürü Görgün Taner, Arya Sponsorluk’tan Oya Karaağaç ve Eczacıbaşı Holding’ten Okşan Atilla birer konuşma yapacaklar.

Yakın zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığı ve çeşitli bakanlıkların katılımlarıyla başlatılan Sponsorluk Yasası hazırlıkları halen sürüyor. Bu yasa taslağı ile sponsorluk giderlerinin önemli bir bölümüne vergi bağışıklığı tanınması yöntemleri tartışılmakta. Bu koşullarda sponsorluğun yakın gelecekte, devletin ve özel sektörün gündeminin önemli maddeleri arasında yer alması beklenebilir.

Bu gelişmelerin de ele alınacağı konferansa, Kültür ve Turizm Bakanlığı bürokratlarının yanı sıra, sponsorluk veren kuruluş yöneticilerinin, sponsorluk alan ve organizasyon yapan şirketlerin, akademisyenlerin ve konuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de etkin katılımı bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT