Ustalara Saygı, Erol Keskin için

Tarihler: 21 Ocak 2008 Pazartesi ~ 21 Ocak 2008 Pazartesi 21 Ocak 2008 Pazartesi Saat 20:00

Yer: Akatlar Kültür Merkezi

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 212 351 93 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2008 ~ Oca 21, 2008
Tiyatromuza aktör, yönetmen, idareci ve eğitmen olarak yıllardır hizmet veren sanatçı için hazırlanan gece 21 Ocak’ta gerçekleştirilecek
Ustalara Saygı, Erol Keskin için

Beşiktaş Belediyesi Kültür Sanat Platformu tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” etkinliklerinde üçüncü dönem, 21 Ocak 2008 Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek olan Erol Keskin gecesi ile devam ediyor… Kültür, sanat, edebiyat ve düşün dünyasındaki usta isimlerin çalıştıkları alanlara damga vuran çeşitli yönleriyle izleyici ile buluştuğu gecelerin otuz beşincisi, saat 20.00’de Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde (Akatlar Kültür Merkezi)…

Faruk Şüyün’ün hazırladığı ve yöneteceği gecede; tiyatromuza aktör, yönetmen ve idareci sıfatlarının yanı sıra eğitimci olarak da yıllardır hizmet veren Erol Keskin’i çeşitli dönemlerde birlikte çalıştığı meslektaşları, dostları, öğrencileri ve eleştirmenler seyircilere anlatacak.

Selen Domaç’ın sunacağı “Ustalara Saygı” toplantısına; Ayla Algan, Ayşegül Devrim, Başar Sabuncu, Beklan Algan, Füsun Erbulak, Göksel Kortay, Haldun Dormen, Mehmet Gürhan, Selma Köksal, Sevinç Erbulak, Suna Keskin, Tarık Günersel, Üstün Akmen, Vedat Demirci, Yiğit Okur ve Zeynep Oral konuşmacı olarak katılacak.

Etkinlikte, Erol Keskin’in özel arşivinden derlenen ve birçoğu ilk kez günışığına çıkacak olan görüntülerle fotoğraflar da seyircilere sunulacak.

“Ustalara Saygı” gecesinde, Erol Keskin’in sevdiği bestecilerin eserlerinden seçmeleri keman sanatçısı Zeynep Çelebi, Orçun Orçunsel’in piyanosu eşliğinde yorumlayacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT