Canan Maktal - Özgür Bir Ruha Pranga Vurulamaz!

Canan Maktal - Özgür Bir Ruha Pranga Vurulamaz!

Tarihler: 05 Eylül 2024 Perşembe ~ 21 Eylül 2024 Cumartesi

Yer: Labirent Sanat

Adres: Çatma Mescit Mah. Tepebaşı Cad. No:56 Kat:2 34430, Beyoğlu / İstanbul İstanbul

Telefon: 0 531 712 45 25

Web: http://labirentsanat.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2024 ~ Eyl 21, 2024

Labirent Sanat, 5 Eylül - 21 Eylül 2024 tarihleri arasında Canan Maktal’ın, Dilek Maktal Canko küratörlüğünde gerçekleşecek olan “Özgür Bir Ruha Pranga Vurulamaz!” isimli ilk kişisel sergisini izleyici ile buluşturmaktan mutluluk duyar.

Sergi, kadınların tarih boyunca eril güce karşı toplumsal alanda kendilerine yer açma mücadelesini ve bu mücadelenin günümüzde de devam eden izlerini gözler önüne seriyor. Sergide, 25 kadının eril hakimiyetin hüküm sürdüğü bir dünyada nasıl ayakta kaldıkları ve başarıya ulaştıkları anlatılıyor. Canan Maktal’ın uzun süredir Ot Dergisi’nde paylaştığı bu güçlü hikayeler, sergi aracılığıyla izleyiciyle buluşuyor.

Yırtılmış kağıtlarla oluşturduğu resimleri, kadınların mücadele sürecinde paramparça olan kalplerini ve ruhlarını simgeliyor. Resimler, kadınların tüm sadelikleriyle yeniden nasıl bir bütün oluşturduklarını ve kararlılıkla gözlerimizin içine baktıklarını etkileyici bir şekilde yansıtıyor. Maktal, bu sergi ile kadınların gücünü ve direncini gözler önüne sererken, izleyiciyi de içlerindeki bu gücü keşfetmeye davet ediyor.

Canan Maktal’ın “Özgür Bir Ruha Pranga Vurulamaz!” isimli ilk kişisel sergisi 21 Eylül 2024 tarihine dek Labirent Sanat’ta görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT