Chris Calvet - Signes Serisi

Chris Calvet - Signes Serisi

Tarihler: 18 Eylül 2024 Çarşamba ~ 12 Ekim 2024 Cumartesi

Yer: 42 Maslak Art!SPACE

Adres: Ahi Evran Cad. No:6 Ofis 3 Kat:1 No:1 Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 00 42

Faks: 0212 286 79 46

Web: http://www.42maslak.com

E Posta: bilgi@42maslak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2024 ~ Eki 12, 2024

Dünyaca ünlü Fransız görsel sanatçı Chris Calvet’in “Signes” serisi, 17 Eylül’de 42 Maslak’ta gerçekleşen özel bir açılışla sanatseverlerle buluştu. Gama Gallery’nin ev sahipliği yaptığı geceye iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı.

Açılışın en dikkat çekici anlarından biri, Chris Calvet’in canlı model eşliğinde gerçekleştirdiği özel performans oldu. Sanatçı, doğa ve insan arasındaki kopmaz bağı hem sembollerle hem de modelin ifade gücünü ustalıkla birleştirerek izleyicilere benzersiz bir sanat deneyimi sundu.

Calvet’in doğa ve elementlerden ilham alarak oluşturduğu eserleri keşfetmek için bir araya gelen sanatseverler, sanatçının asırlık Çin kaligrafisine getirdiği yenilikçi ve çağdaş yorumlarla dolu bu seriyi yakından inceleme fırsatı buldu. “Signes” serisi, sanatçının özgün tekniklerini kullanarak, doğanın gücünü ve insanın onunla olan kopmaz bağını sembollerle ifade ediyor. Saf pigmentlerin renk oyunları, geometrik yapıların zenginliği ve serbest kaligrafi teknikleri, eserleri sadece bir görsel deneyim değil, aynı zamanda derin bir duygusal yolculuk haline getiriyor.

Chris Calvet’in daha önce Paris, Şangay, Roma ve Seul gibi dünyanın birçok önde gelen sanat merkezinde sergilenen “Signes” serisi, 12 Ekim’e kadar 42 Maslak Gama Gallery’de ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT