Geçmiş ve Gelecek Sergisi

Geçmiş ve Gelecek Sergisi

Tarihler: 11 Eylül 2024 Çarşamba ~ 06 Ekim 2024 Pazar

Yer: Avantgarde Refined Yalıkavak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2024 ~ Eki 6, 2024

Yalıkavak’ın büyüleyici Küdür Koyu’nda yer alan ve lüksle konforu birleştirerek misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan Avantgarde Refined Yalıkavak, bu deneyimi bir adım öteye taşıyor ve konaklamayı sanatla buluşturarak Geçmiş ve Gelecek Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.

Avantgarde Refined Yalıkavak, geçmişin zarif izleriyle bugünün canlı enerjisini birleştiren "Geçmiş ve Gelecek" sergisiyle ziyaretçilerini zaman yolculuğuna çıkarıyor. Sergi, otelin tarihi sürecini gözler önüne sererken, fotoğraflar üzerine eklenen katmanlarla hem siyah beyaz hem de renkli detaylarıyla zamana yapılan vurguları öne çıkarıyor. Sol tarafta nostaljinin derinliklerine dalarken, sağ tarafta ise geçmişten ilham alarak güçlenen günümüz kareleri, otelin zaman içindeki dönüşümünü etkileyici bir biçimde yansıtıyor.

Serginin manifestosu, geçmişin hatıralarını yaşatırken geleceğe umut ve heyecanla bakmayı amaçlıyor. Her bir kare, nostalji ve yeniliğin birleşiminden doğan bir anlatı sunarak, Avantgarde Refined Yalıkavak’ın rafine stilini ve Wangan Design ile modern, sıcak çizgilerini harmanlıyor. Serginin sanat yönetmeni Elif Ekilen tarafından, küratör Gizem Güngördü Ercengiz’in titiz çalışmalarıyla hazırlanan bu sergi, geçen zamanın mutlulukla anılması ve geleceğin heyecanla beklenmesinin altını çizen eğlenceli görsellerle dolu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT