Özge Gürkan - Meftûn Sergisi

Özge Gürkan - Meftûn Sergisi

Tarihler: 01 Ekim 2024 Salı ~ 30 Kasım 2024 Cumartesi

Yer: Mezzanine Lounge

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2024 ~ Kas 30, 2024

Grand Hyatt İstanbul, Grand Art kapsamında çağdaş sanat dünyasının dikkat çeken isimlerinden Özge Gürkan’ın ikinci kişisel sergisi olan "Meftûn" ile sanatseverleri derin ve büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor.

Sanatçının tabloları, keskin ve soyut formlar aracılığıyla renklerin ritmik diliyle hayali hareketleri betimliyor. Bu formlar, manevi, bilinçaltı ve zihinsel temaları ele alarak şiirsel bir öz taşıyor ve hem uyumlu hem de görkemli bir atmosfer yaratıyor.

Özge Gürkan’ın ikinci kişisel sergisi olan "Meftûn", Türkçe’de “büyülenmiş, hayran kalmış, aşık olmuş” anlamına geliyor. Sergi, bu duygu halini izleyicisine farklı sanatsal ifadeler ve çeşitli yönleriyle sunarken, derin bir büyülenme ve tutkulu bağlılık duygusuna eşlik eden güzellik ve yoğunluğu gözler önüne seriyor. Bu sürükleyici ve düşündürücü deneyimle sanatseverler, kendi büyülenme anılarını düşünmeye davet ediliyor. Nihayetinde bu güçlü duyguların hayatı nasıl şekillendirdiğine dair daha derin bir anlayış kazanıyorlar.

Meftûn sergisi 1 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında Grand Hyatt İstanbul’un Mezzanine Lounge alanında ziyaret edebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT