Véronique Vial’in ‘Before 10 a.m

Véronique Vial’in ‘Before 10 a.m

Tarihler: 28 Eylül 2024 Cumartesi ~ 30 Ekim 2024 Çarşamba

Yer: ART 212 Sanat Galerisi

Adres: Kadırgalar Cad. 8-B Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 240 22 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2024 ~ Eki 30, 2024

Institut français Türkiye, “Şehrin Festivali” 212 Photography Istanbul festivali kapsamında, Fransız fotoğrafçı Véronique Vial’in ‘Before 10 a.m‘ sergisini ağırlıyor. 28 Eylül - 30 Kasım tarihleri arasında, Institut français sergi salonunda gerçekleşecek sergide, APA ve World Press Award sahibi Véronique Vial’in ünlü isimlerin sabah rutinlerini, gündelik hayattaki hallerini naif ve samimi bir şekilde yakaladığı kareler ziyaretçilerle buluşacak. 212 Photography İstanbul kapsamında düzenlenen sergi ayrıca T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle sanatseverleri biraraya getiren Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin bir ayağını oluşturacak.

Before 10 am par Véronique Vial
“Bu sergi, ünlüleri sabah 10’dan önce özel hayatlarında fotoğrafladığım üç kitaptan alınan karelerden oluşuyor. Amaç, yüzlerine maskelerini takmadan ünlülerin ‘o’ anlarını yakalamaktı. Başından beri bu çekimleri yapay bir ışıklandırmaya başvurmadan, kurgusuz bir şekilde kaydetmek istedim. Eski Hasselblad 500 cm kameram ve 80 mm lensimle her biri 12 pozdan oluşan iki rulo film kullandım. . Makyajsız, rötuşsuz, pozsuz, gerçek, ham, doğal fotoğraflar istiyordum. Her sabah, onlar henüz hazırlanmadan, randevularımız için erken kalkmak için sabırsızlanıyordum. Keşfettiğim samimiyet gözle görülürdü ve genellikle çok fazla kelime sarf edilmeden gerçekleşiyordu. Birçoğunun fotoğrafını çektim, muhtemelen ihtiyacım olandan daha fazlasını ama bu benim için bir ritüel, güne başlamanın bir yolu haline gelmişti; erken kalkmak ve bir karakteri fotoğraflamak. Gün doğumunda evlerine girmeme izin veren, hayatlarından birkaç anı yakalamama ve kendilerini görüntülememe izin veren herkese teşekkür etmek istiyorum.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT