Atların Destanı - Atlı Dans Gösteri

Tarihler: 21 Eylül 2024 Cumartesi ~ 27 Ekim 2024 Pazar 21 Eylül 16:30 - 27 Ekim 16:30

Yer: Bozdağ Film Platoları

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2024 ~ Eki 27, 2024

Atların Destanı:

Türkiye’nin ilk ve tek atlı dans gösterisi Bozdağ Film Platolarında sahnelenmekte.

İzleyicilerini Osman Bey ve Bala Hatun’un kahramanlık hikayesi eşliğinde tarihin derinliklerine doğru dörtnala bir yolculuğa sürükleyen Atların Destanı dans gösterisi, bünyesinde performans sergileyen özel yetiştirilmiş atlar ile Türkiye’nin ilk ve tek atlı sahne gösterisi olma ünvanına sahip. Atlı akrobatların binicilik becerilerini sergilediği bu gösteride binici ve dansçılar koreografik düzenlemeler ve görsel efektler altında izleyenlerine aksiyon dolu muhteşem bir görsel şölen sunmakta. 

Bozdağ Film Platoları:

Ziyaretçiler Bozdağ Film Platolarının tarihi atmosferinde zamanın içerisinde bir yolculuk yaparak başta Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman olmak üzere birçok sinema filmi ve  televizyon dizilerine ev sahipliği yapan  platoları ziyaret edebilir,  Söğüt 1299 restoranında günümüz ve tarihi  800 yıllık geçmişe dayanan  Selçuklu ve  Osmanlı

Etkinlik Kuralları:

- Türk vatandaşları ve yabancı vatandaşlar için 2 ayrı fiyat tarifesi uygulanmaktadır.- Oturma düzeninde koltuklar numarasızdır. Rezerve alanlar haricinde yer seçimi serbesttir.- 11 yaş ve üzeri tam bilete tabidir.- Gösteri tek perde ve 40 dakikadır.- Gösteriden 15 dakika önce kapılar misafir girişine açılmaktadır.- Fotoğraf ve video çekimi serbest, flaş kullanımı yasaktır.- Gösteri merkezine yiyecek içecek alınmayacaktır.- Biletlerin telefondan gösterilmesi yeterlidir.- Kapı açılış saati 16:15- Etkinlik alanına evcil hayvan alınmamaktadır.

 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT