Tofaş - Keravnos

Tarihler: 09 Ekim 2024 Çarşamba ~ 09 Ekim 2024 Çarşamba 09 Ekim 2024 20:00

Yer: Tofaş Spor Salonu

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2024 ~ Eki 9, 2024

Yeni sezonda Avrupa kupalarında ülkemizi FIBA Europe Cup’ta temsil edecek olan TOFAŞ Basketbol Takımı, normal sezon A Grubu ilk hafta karşılaşmasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Keravnos’u konuk edecek.

9 Ekim Çarşamba günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.

Avrupa’da sezona galibiyetle başlamak isteyen Bursa ekibi, bu önemli mücadelede basketbol severlerin desteğini bekliyor.

#WeStayTOGETHER #BirlikteZaferlere

Etkinlik Kuralları:

- Dijital Bilet (PDF bilet) sahiplerinin her ihtimale karşı biletlerinin çıktısını alarak salona gelmeleri önerilmektedir.

- Salon görevlilerinin uyarılarını lütfen dikkate alın. Salon içerisinde yer gösterici görevlilerinden yerlerinizin gösterilmesi konusunda yardım alabilirsiniz.

- Bilet veya kombinelerinizin üzerinde yazan blok ve koltukta oturmanız gerekmektedir.

- Salona girerken parfüm, deodorant, pet şişe, suluk, şemsiye vb. gibi sahaya atılması mümkün olan şeyleri yanınızda bulundurmamanız gerekmektedir. Yanınızda getirdiğiniz taktirde güvenlik tarafından salona girişine izin verilmeyebilir. El konulan eşyalardan TOFAŞ Spor Kulübü sorumlu değildir

- Herhangi bir tribüne rakip takım ya da farklı takım ürünleriyle girilmesi yasaktır. Tespit edilen kişiler salon dışına çıkarılacaktır.

- 0 ile 12 yaş arası çocuklar, ücretsiz bir şekilde salona giriş yapabilmektedir. 13 yaş ve üzeri için bilet istenmektedir.

- TOFAŞ Basketbol Takımımızın yeni sezon kombineleri 2024-2025 sezonunda iç sahada oynanacak (Hazırlık, Avrupa kupası, muhtemel Basketbol Süper Ligi play-off müsabakaları ve muhtemel Türkiye Kupası müsabakaları da dahil olmak üzere) tüm maçlarda geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT