Aşık Shakespeare

Aşık Shakespeare

Tarihler: 01 Eylül 2024 Pazar ~ 01 Eylül 2024 Pazar 01 Eylül 2024 21:00

Yer: Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Aşık Shakespeare Çekirge Bursa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2024 ~ Eyl 1, 2024

En İyi Film dahil 7 dalda Oscar kazanan kült film Aşık Shakespeare (Shakespeare in Love) Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde! Yüksek enerjisi, komedisi ve romantizmiyle dikkat çeken ve sahnelendiği tüm ülkelerde kapalı gişe oynanan Aşık Shakespeare, Serdar Biliş rejisi ve sahne üstünde 40, sahne arkasında 30 olmak üzere toplam 70 kişilik dev kadrosu ile tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor!  Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu (William Shakespeare) ve Nezaket Erden’in (Viola) üstlendiği; Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı Aşık Shakespeare ilk defa Bursa’ya geliyor! Tiyatroya yazılan cesur bir aşk mektubu olarak yorumlanabilecek Aşık Shakespeare’de göz alıcı prodüksiyon, sıra dışı kostümler, etkileyici danslar ve özgün müzikler bir araya gelerek tiyatronun birleştiriciliğini ortaya koyuyor. Özel olarak bestelenen şarkılar, müzisyen Gülinler ve oyun için bir araya gelen özel orkestra tarafınd

Etkinlik Kuralları:

- Etkinlik sırasında telefon dahil olmak üzere video kaydı almak veya fotoğraf çekmek kesinlikle yasaktır. - Etkinliten 90 dakika önce kapılar açılmaktadır.- 13 yaş sınırı vardır. 13 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe katılamazlar. - Tiyatro yapımcısı etkinlik alanı, saati ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Tiyatro yapımcısı uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır- Etkinlik alanına girecek herkes , Yaş alt – üst sınırı olmaksızın bilete tabidir.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahibine aittir.- Etkinlik salonuna valiz ve büyük sırt çantası ile giriş yapılamaz.- Oturma düzeni Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlemelerine ve resmi uyarılarına göre değişiklik gösterebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT