

Begüm Kütük ve Hakan Meriçliler’in Romantizm Savaşı…
Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Aralık 2016 Pazartesi
Yer: Sadri Alışık Kültür Merkezi Çolpan İlhan Oda Tiyatrosu
Adres: Ağahamam Cad. Ağa Han No:1 Cihangir Beyoglu İstanbul
Telefon: 0212 249 03 73 – 78 – 79
Faks: 0212 244 67 35
Web: http://www.sakm.net
Yorumlar:
Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Birol Güven’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Galip Erdal’ın üstlendiği, başrollerini Begüm Kütük ve Hakan Meriçliler’in paylaştığı “Binde Bir Gece Diyalogları” ile yeni sezonda seyircisiyle buluşmak üzere provalara tüm hızıyla devam ediyor.
BEGÜM KÜTÜK, “Tiyatroyu çok özlemiştim. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, müthiş bir kalem olan Birol Güven’in “Binde Bir Gece Diyalogları” oyunu için teklifte bulunduğunda çok mutlu oldum. Üstüne bir de partnerimin Hakan Meriçliler olacağını öğrenince mutluluğum katlandı. Yıllardır evli olan bir kadının eksilen romantizmi yeniden elde etmek için kocasına karşı verdiği savaşın “komik” hallerinin gözler önüne serileceği oyun, seyirciye keyifli dakikalar yaşatacak. Pek çok kadının kendinden bir şeyler bulacağı Ece karakterinin yanı sıra, pek çok erkekte Hakan’ın canlandıracağı Erdem karakterinde kendisinden çok şey bulacak. Seyirci, bol kahkaha ile kadın-erkek didişmesinin en çarpıcı hallerine bizimle birlikte eşlik edecek” dedi.
İlişkiler ve evliliklerde yaşanan bildik sorunların yanı sıra geleneksel anlayış ile modern düşüncenin zıtlığını mizahi bir bakış açısıyla anlatan oyun 14 Ocak Cumartesi günü Zorlu PSM'de prömiyer yapacak.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
