Yazar: Raja Shehadeh Yönetmen: Özgür Yalım Çevirmen: Hakan Silahsızoğlu Dramaturg :Eray Kahya Dekor Tasarımı :Işın Mumcu Giysi Tasarımı: Işın Mumcu Işık Tasarımı: Enver Başar Yönetmen Yardımcısı: Jale Çiçek Yönetmen Asistanı: Dilay Ekmekçioğlu Oyuncu: Alptekin Serdengeçti Sahne Amiri :Doğan Yalçın
Yıl 2002, İsrail ordusu, Filistin’in Batı Şeria bölgesini bir kez daha işgal etmiştir. Ramallah kenti, bombalanmakta, İsrail askerlerinin şiddet uygulamaları altında kıvranmaktadır. Uzun süreli bir sokağa çıkma yasağı vardır. Filistinli yazar, hukukçu ve insan hakları savunucusu Raja Shehadeh evinde, tek başına mahsur kalmıştır. Bu ağır süreç boyunca, günlük yaşantısını sürdürme savaşı vermekte ve günlük tutmaktadır. Oyunumuz, bu gerçek günlüklerden oluşmaktadır.
Önemli Bilgiler
Biletler temsilden 13 gün önce satışa çıkar. Bilet satışlarında kredi kartı geçerlidir. Sahnelenen oyunlarımızın biletleri tüm gişelerimizden alınabilir. Satılan bilet geri alınamaz ve değiştirilemez. Öğrencilere indirimli fiyat uygulanır. Oyun başladıktan sonra salona seyirci alınmaz, geç kalanlar ikinci perdeyi izleyebilirler. Sekiz yaşından küçük çocukların (çocuk ve gençlik oyunları hariç) oyunlarımıza getirilmemesi rica olunur. Genel müdürlük gerektiğinde oyun düzeninde değişiklik yapabilir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...